Flere idéer fra Zubaida
Fragilité roulade med jordbær

Fragilité roulade med jordbær

Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her

Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her

Hindbærsnitter smager fantastisk, og de er lette at lave. Her får du en opskrift fra Mette Blomsterberg på lækre hindbærsnitter, der smager fantatstisk og som passer perfekt på kagebordet

Hindbærsnitter smager fantastisk, og de er lette at lave. Her får du en opskrift fra Mette Blomsterberg på lækre hindbærsnitter, der smager fantatstisk og som passer perfekt på kagebordet

De her lækre lakridskugler er et jule-must! Den cremede marcipan får modspil af lakrids og appelsinskal. Konfektkuglerne trilles i hvid chokolade, som giver dem en sød skal. Få opskriften her!

De her lækre lakridskugler er et jule-must! Den cremede marcipan får modspil af lakrids og appelsinskal. Konfektkuglerne trilles i hvid chokolade, som giver dem en sød skal. Få opskriften her!

marcipankugler

marcipankugler

Skøn forening af søde og syrlige smagsnuancer i disse marcipankugler. Smukke på fadet, skønne i munden.

Skøn forening af søde og syrlige smagsnuancer i disse marcipankugler. Smukke på fadet, skønne i munden.

Je dois bien avoir des perles qui traînent qlq part !!! ;-) Raindeer christmas ornaments in Hama perler beads.

Je dois bien avoir des perles qui traînent qlq part !!! ;-) Raindeer christmas ornaments in Hama perler beads.

Mini Hama julehjerter

Mini Hama julehjerter

Noget unikt-Noget hurtig Noget sprød, som du vil elske at spise. Denne fantastiske snack er læskende og sandsynligvis den bedste måde at spise grøntsager!

Noget unikt-Noget hurtig Noget sprød, som du vil elske at spise. Denne fantastiske snack er læskende og sandsynligvis den bedste måde at spise grøntsager!

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk