More ideas from Øzlem
Med pitabrød som bund er det ingen sag at bikse nogle virkelig lækre mini-pizzaer sammen. Brug dit yndlingsfyld eller lige det, du har i køleskabet.

Med pitabrød som bund er det ingen sag at bikse nogle virkelig lækre mini-pizzaer sammen. Brug dit yndlingsfyld eller lige det, du har i køleskabet.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Bønnesalat med feta og soltørrede tomater i olie 1 pose grønne bønner, koges 1 håndfuld solsikkekerner, ristes på tør pande 1 mellem gla...

Bønnesalat med feta og soltørrede tomater i olie 1 pose grønne bønner, koges 1 håndfuld solsikkekerner, ristes på tør pande 1 mellem gla...

Grønkålssalat med bulgur og tahindressing

Kale Salad with Tahini Dressing

Okay, det her er sidste salat med broccoli i denne her omagang. I promise! Men broccoli er bare så godt. Ud over at det smager godt og den grønne farve er en fryd for øjet, så er broccoli super sundt. Det er sprængtfyldt med næring og så er det rigt på A-vitamin, C-vitamin, visse B-vitaminer,...Read More »

Okay, det her er sidste salat med broccoli i denne her omagang. I promise! Men broccoli er bare så godt. Ud over at det smager godt og den grønne farve er en fryd for øjet, så er broccoli super sundt. Det er sprængtfyldt med næring og så er det rigt på A-vitamin, C-vitamin, visse B-vitaminer,...Read More »

IngredienserPeberrodscreme1 dl skyr eller kvark naturel1 spsk mayonnaise, fedtreduceret3 spsk revet peberrodsalt og peberRøget laks100 g røget laks i skiverTilbehør4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g1 bundt dildTilberedning Peberrodscreme Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber. Røget laks Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen. Rist… Læs mere »

IngredienserPeberrodscreme1 dl skyr eller kvark naturel1 spsk mayonnaise, fedtreduceret3 spsk revet peberrodsalt og peberRøget laks100 g røget laks i skiverTilbehør4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g1 bundt dildTilberedning Peberrodscreme Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber. Røget laks Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen. Rist… Læs mere »