Mette Yde Matthiesen

Mette Yde Matthiesen

Mette Yde Matthiesen
Flere idéer fra Mette
Så er der den skønneste (og nemmeste) dessert

Så er der den skønneste (og nemmeste) dessert

Simple and delicious Cream Cheese Bean Dip - perfect for parties and get togethers.

Simple and delicious Cream Cheese Bean Dip - perfect for parties and get togethers.

Himmelske kager: Brownie med saltet karamel

Himmelske kager: Brownie med saltet karamel

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Hvid chokolade mazarinkage (uden mel)

Hvid chokolade mazarinkage (uden mel)

Here you have one of the ultimate summer meals! The first week of summer requires a little celebrating, right? So why not go all out with dinner tonight an

Here you have one of the ultimate summer meals! The first week of summer requires a little celebrating, right? So why not go all out with dinner tonight an

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Skillet Beef and Broccoli Ramen

Skillet Beef and Broccoli Ramen

Denne jordbærtærte med pistaciemasse er simpelthen så lækker, at du bliver nødt til at prøve den. Det er Claus Meyers opskrift, som jeg har linket til.

Denne jordbærtærte med pistaciemasse er simpelthen så lækker, at du bliver nødt til at prøve den. Det er Claus Meyers opskrift, som jeg har linket til.