Jan W
Flere idéer fra Jan
Hvis bare jeg havde lavet en dobbeltportion af denne vildt lækre rabarber-cheesecake! Seriøst, det er en af de bedste…

Hvis bare jeg havde lavet en dobbeltportion af denne vildt lækre rabarber-cheesecake! Seriøst, det er en af de bedste…

Tarte flambée, Flammenwaie eller Flammkuchen ( kært barn mange navne ).

Tarte flambée, Flammenwaie eller Flammkuchen ( kært barn mange navne ).

Tarte Flambée/Flammkuchen med løg og skinke... - MADEN I MIT LIV!

Tarte Flambée/Flammkuchen med løg og skinke... - MADEN I MIT LIV!

Irish Potato Bread - no yeast, crunchy on the outside, soft on the inside potato bread by joandsue #Bread #Potato #Irish

Irish Potato Bread - no yeast, crunchy on the outside, soft on the inside potato bread by joandsue #Bread #Potato #Irish

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Kikærtesalat med feta og krydderurter

Kikærtesalat med feta og krydderurter

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)

Broccolisalat med feta og græskarkerner

Broccolisalat med feta og græskarkerner

I denne uge deler jeg opskrifter, som er en del af den mellemøstlige buffet, vi serverede til vores indflytterfest. Udover falafler, diverse dips og lækre delikatesser havde jeg lavet tre forskelli…

I denne uge deler jeg opskrifter, som er en del af den mellemøstlige buffet, vi serverede til vores indflytterfest. Udover falafler, diverse dips og lækre delikatesser havde jeg lavet tre forskelli…

Hjemmelavede forårsruller med spidskål. Forårsrullerne bages i ovnen, og de bliver super sprøde. Foto: Guffeliguf.dk.

Hjemmelavede forårsruller med spidskål. Forårsrullerne bages i ovnen, og de bliver super sprøde. Foto: Guffeliguf.dk.