Bagt spidskål - lækker ret som tilbehør til mange retter
Bagt spidskål i ovn er en nem måde at tilberede spidskål på som smager skønt og passer til mange retter som tilbehør - få opskrift her
Quinoa-tærte med blomkål og champignoner | Femina
Udskift den klassiske tærtebund med en bund af supersund og mættende quinoa. Tærten fylder jeg med blomkål og champignoner, det smager ekstra godt, efter at de er ristet i ovnen. Her får du opskriften på quinoa-tærte med blomkål og champignoner
Spidskålspizza - Provinsmor
Forleden prøvede jeg at bage en spidskålspizza, hvilket blev en klar succes, som fremover vil blive gentaget - langt bedre end blomskålspizza efter min meni
Verdens bedste hvidløgsflutes med mozzarella & feta | Opskrifter | Nanna Pretzmann
Opskriften på verdens bedste hvidløgsflutes med mozzarella og feta er lynhurtigt blevet en af de mest populære på domænet. De er latterligt gode og lette at
Kanelsnurrer med marcipan - Anna-mad.dk
Lækre kanelsnurrer med marcipan til hygge og en kop the
Spinatvafler med cremet laksesalat ⋆ BY DIANAWI
Kræver vaffeljern, stjernetyl, stavblender og sprøjtepose.
Porre-æblesalat | Lækker salat og lynhurtig at tilberede
Denne sprøde salat er perfekt at servere sammen med en kalve- eller oksesteg, helstegt kylling eller bare som tilbehør på buffeten.
Hjemmelavet mozzarella – bedre bliver det ikke uden en bøffel – opskrift
God mozzarella-ost hænger ikke på køerne – den kommer af bøffelmælk. I mangel af bøfler laves osten oftest af komælk, og i mangel af stolte håndværkstraditioner laves den oftest som noget bil…
Kikærtepizza - Lækker pizza med sprød bund af kikærter
Kikærtepizza består af knasende sprøde bunde lavet næsten udelukkende af kikærter. De er derfor fyldt med protein og fibre, der holder os mætte i timevis. Det bedste af det hele? Så længe du har husket at sætte kikærter i blød aftenen for inden, kan pizzaerne laves på 30 minutter. Dét er da sund fastfood, man kan forholde sig til 😉
Vitello tonnato med semidried tomater
Vitello tonnato er en rigtig Piemonte-klassiker, som er fast på menukortet blandt udvalget af antipasti. Den serveres kold som en fyldig forret eller på frokostbordet med brød til.
Hjemmelavet rødkål - opskrift med julekrydderier
Det er slet ikke svært at lave hjemmelavet rødkål. Denne opskrift er helt simpel, men smagen er meget bedre end den færdigkøbte rødkål på glas.
Syltede grønne figner er en god måde at bruge umodne figner
Figentræer gror fint i Danmark, men der kan være mange umodne figner. Få opskrift på syltede grønne figner – passer godt til ost og salat.
Sådan laver du syltede grønne tomater | ISABELLAS
Det er ikke spor svært at tage sommerens sødme med sig ind i de mørke måneder. Vi giver dig skønne opskrifter og de bedste råd om syltede grønne tomater
Æble-kanel gelé ⋆ Cupkageriget
Denne gelé er, lige som opskriften på æblegele med vanilje, lavet på æbleskræller. Det er en rigtig god måde at bruge sine skræller på. Det sidder enormt meget pektin og smag i skrællerne, så hvorfor ikke bruge det? Det skal du bruge: Æbleskræller – Jeg brugte skrællen fra ca. 3 kg æbler og det blevRead more
Lækker blandet salat med syltede rødløg og bagte cherrytomater
Fantastisk lækker blandet salat med syltede rødløg, bagte cherrytomater, fetaost og ristede pinjekerner. Perfekt til næsten en hvilken som helst middagsret.