Pinterest
ca. 60 stk 225 g mel 100 g Ren rå marcipan 200 g Margarine 90 g Sukker Revet skal af 1 appelsin pynt : 100 g smeltet chokolade ...

ca. 60 stk 225 g mel 100 g Ren rå marcipan 200 g Margarine 90 g Sukker Revet skal af 1 appelsin pynt : 100 g smeltet chokolade ...

Fyld kagedåsen med lækre citronspecier bagt efter Mette Blomsterbergs fristende opskrift.

Danish butter cookies recipe by pastry chef Mette Blomsterberg. Very nice and light.

En dej fire slags småkager

En dej fire slags småkager - kan især godt lide ideen med at rulle dejen i…

Alle lakrids-lovers: Det her er godt! Lakrids og citron passer helt fantastisk sammen. Super nem opskrift, og der bliver de lækreste sprøde cookies ud af få minutters arbejde.

Alle lakrids-lovers: Det her er godt! Lakrids og citron passer helt fantastisk sammen. Super nem opskrift, og der bliver de lækreste sprøde cookies ud af få minutters arbejde.

Småkager på den virkelig nemme måde! Lav én stor portion grunddej, rul stænger med forskelligt fyld, opbevar dem på køl og bag småkagerne løbende. Voila...!

Småkager på den virkelig nemme måde! Lav én stor portion grunddej, rul stænger med forskelligt fyld, opbevar dem på køl og bag småkagerne løbende. Voila...!

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"