mad

199 Pins29 Følgere
røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

Asparges i butterdej og skinkeskjul.....

Asparges i butterdej og skinkeskjul

Asparges i butterdej og skinkeskjul.....

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de helt forrygende.

Kartofler i muffinsforme

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de helt forrygende.

Farsbrød med bacon, pesto og parmasan

Farsbrød med bacon, pesto og parmasan

Bearnaise flødekartofler

Bearnaise flødekartofler

Porretærte med kylling, bacon og mandler - mums

Porretærte med kylling, bacon og mandler - mums

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Pinterest
Søg