Pinterest
Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

SNASKEDE OG SVAMPEDE KANELSNEGLE

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Lækker kanelremonce til kanelsnegle - fungerer perfekt med dej fra Arla.

Osteboller - perfekt til suppe  ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Osteboller - perfekt til suppe

Osteboller opskrift - de lækreste oste boller som fx tilbehør til suppe

Himmelske kager: Sådan laver du verdens bedste vaniljekranse

Himmelske kager: Sådan laver du verdens bedste vaniljekranse

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Sprøde og luftige boller // nem opskrift på italienske boller - det bedste jeg ved ...

Snyd ikke dig selv for disse lækre italienske boller.

Verdens bedste hindbærsnitter

Verdens bedste hindbærsnitter – sådan er det bare – opskrift

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Cinnamon bread - sweet, soft and slightly sticky - Sofie's Pantry

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Recipe for delicious old-fashioned buttermilk with remonce. Baked in the traditional way with yeast, butter and marcipan. Find the recipe here.

Bikuber - En skøn marengstop fyldt med fløde rørt op med lækker chokolade for så at blive "toppet" med et drys kakao - Vanvittig nemt og super lækkert...

Jubii Mail :: Denne uges populære i mad og drikke

Den helt klassiske citronmåne: svampet, sød og med en let syrlig citronglasur på toppen.

Citronmåne

Den helt klassiske citronmåne: svampet, sød og med en let syrlig citronglasur på toppen.