Vibeke Haarsløv

Vibeke Haarsløv

Vibeke Haarsløv
More ideas from Vibeke
Cheese & Ricotta Puffs - a cute twist on the usual pockets, made in a muffin tin!

Yield : Serving Size : Smartpoints : 4 Ingredients : Filling 1 egg / ricotta (preferably full fat but low fat also works) / frozen chopped spinach, thawed and squeezed …

Winter is coming, sådan for alvor nu. November kan lige gå an, fordi den jo egentlig bare er opvarmning til fantastiske de...

Winter is coming, sådan for alvor nu. November kan lige gå an, fordi den jo egentlig bare er opvarmning til fantastiske de...

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

Selvom efteråret står og banker på, og det begynder at være tid til simreretter og rodfrugter. Så kan jeg stadig have lyst til en lettere, friskere og lysere ret. Jeg er sikker på at jeg nok skal f…

Selvom efteråret står og banker på, og det begynder at være tid til simreretter og rodfrugter. Så kan jeg stadig have lyst til en lettere, friskere og lysere ret. Jeg er sikker på at jeg nok skal f…

Lækker hjemmelavet karamelsauce lavet af den skønneste saltkaramel - brug kun tre ingredienser og lav denne nemme lækre karamel

Lækker hjemmelavet karamelsauce lavet af den skønneste saltkaramel - brug kun tre ingredienser og lav denne nemme lækre karamel

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning. Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning. Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene