røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Pikant kylling i fad (Recipe in Danish)

Reposts er egentligt sjældent noget, jeg gør mig i, MEN når en opskrift som…

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Koteletter i fad en sundere og grønnere version

Tryllekartofler - ovnbagte kartofler med hvidløgsost - opskrift

Tryllekartofler

Tryllekartofler - ovnbagte kartofler med hvidløgsost - opskrift

Fantastisk opskrift på kyllingefilet fyldt med spinat og hele to slags ost: cremet ricotta indeni og smeltet cheddarost udenpå.

Kylling med spinat og ost

Fantastisk opskrift på kyllingefilet fyldt med spinat og hele to slags ost: cremet ricotta indeni og smeltet cheddarost udenpå.

Her får I min bedste opskrift på flutes. Den opskrift jeg altid bruger når jeg skal bage flutes til gæster og til hverdag. Den er nem og alle er elsker dem!

Her får I min bedste opskrift på flutes. Den opskrift jeg altid bruger når jeg skal bage flutes til gæster og til hverdag. Den er nem og alle er elsker dem!

Pinterest
Search