Bageopskrifter

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Ciabattaboller

Ciabattaboller

Langtidshævede boller - ny yndlingsbolleopskrift

Langtidshævede boller - ny yndlingsbolleopskrift

Super skønne og super nemme morgenboller som minder mig om dem min morfar plejede at bage da jeg var lille. De er ideelle til weekend morgenbordet da de kun tager en time at lave fra man finder mel...

Super skønne og super nemme morgenboller som minder mig om dem min morfar plejede at bage da jeg var lille. De er ideelle til weekend morgenbordet da de kun tager en time at lave fra man finder mel...

DSC04080.JPG (800×600)

DSC04080.JPG (800×600)

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Pinterest
Søg