Vegetar

Collection by Vibeke16

18 
Pins
1:02
Mexican Food RecipesCooking RecipesHealthy RecipesChicken RecipesCake Recipes

Roasted Sweet Potato and Black Bean Quesadillas

Roasted Sweet Potato and Black Bean Quesadillas are the best sweet potato quesadillas you'll ever taste. So easy to make and most importantly incredibly delicious and filling!

Vegetarian RecipesCooking RecipesHealthy RecipesGood FoodRecipes From Heaven

Smagsfulde blomkåls-broccolifrikadeller | SØNDAG

Opskrift: Disse vegetariske blomkåls-broccolifrikadeller er både mættende og fyldt med smag - perfekte til en sund aftensmad

Arugula Salad with Grapes and Black Pepper Vinaigrette - Pinch of Yum

·
9 reviews
·
20 minutes
·

This Arugula Salad has grapes, cashews, pickled red onions, and a simple black pepper vinaigrette. Vegan, vegetarian, gluten free.

Black Bean Vegan Enchiladas

·
36 reviews
·
60 minutes
·

These black bean vegan enchiladas are packed with complex flavors, plenty of nutrition and antioxidants. It’s a wonderful dish for Meatless Monday.

Pull apart brød med hvidløg, krydderurter og mozzarella - mialindholm.dk

Vegetarian RecipesCooking RecipesFavorite RecipesGood Food

Ovnbagt knoldselleri med avokadocreme og soltørret tomat | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog

Nogle madvarer passer bare rigtig godt sammen. I stedet for at konkurrere om opmærksomheden, så fremhæver de hver især hinandens fordele og bliver sammen løftet op på et højere niveau. F.eks kaffe & chokolade, æble & kanel, tomat & basilikum osv. Knoldselleri og avokado er sådan

Healthy EatingEasy Meals

Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter

Nem og lækker opskrift på vegetarisk curry med grøntsager, kikærter og varme krydderier. Lav en sund curry på kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.

Vegetarian RecipesHealthy RecipesHealthy EatingCooking Recipes

Vegetarisk paprikagryde - vegetarisk gryderet opskrift på gryderet

WordPress.com

Cremet kikærtesalat med aubergine, ristede valnødder og tahin-yoghurt-dressing — Sesam, Sesam

Puha, siden sidst har jeg været oppe til tre eksaminer - på seks dage. Det har været en smule travlt, men jeg tror nu, at det hele er gået fint - og så er det jo meget dejligt at kunne sætte hak ud for endnu en eksamen hver gang. Nu er der heldigvis lige lidt flere dage til den næste eksamen, og det

Squash lasagne | Norsmor - Kathrine Kristensens madblog

·
14 reviews
·
40 minutes
·

Denne squash lasagne smager så skønt og er perfekt til hvis du er på keto og lchf. Den er nem at lave og kan sagtens passe ind til aftensmad på en travl hverdag.

Vegan VegetarianVegetarian RecipesHealthy RecipesHalloumi

Sunde Vegetar Nuggets

Vegetarnuggets er lækre og et sundere alternativ til kyllingenuggets, når børnene plager. De kan bruges som en lækker forret eller som tilbehør et stykke kød.

Bygotto med butternut og rosmarin | Femina

Bygotto er et godt alternativ til den klassiske risotto – og så er risotto altid en god anledning til at nyde et glas kølig hvidvin.

RecipiesEasy MealsBreakfast

Frittata med asparges, dild og feta

·
1 review
·
35 minutes
·

Jeg er vild med den italienske æggekage frittata som er let at lave, smager fantastisk og har en let og luftig konsistens. Med metoden i denne opskrift er der ikke noget der brænder på og du får en lækker gratineret overflade. Min forårsudgave af frittaten er fyldt med asparges, dild og feta og den smager mildt og lækkert. Skøn og meget nem aftensmad og resterne smager dejligt kolde og er derfor lækkert til frokost. Hvis du starter 40 minutter inden du vil sætte frittaen på bordet har du god…

Bagte zucchini (squash) med parmesan fra Majspassion

Fyldte søde kartofler med vegetar-fyld

·
3 reviews
·
1.5 hours
·

Her bages de søde kartofler og fyldes med skønne sager som spinat, kikærter og lækre krydderier samt toppes med en dejlig tahindressing.