Philips Luminous textile

Philips Luminous textile with Kvadrat Soft Cells. Create breathtaking interior spaces with LED solution.
10 Pins2 Følgere

Flere idéer
Undercover Lab by Klein Dytham Architecture

Undercover Lab by Klein Dytham Architecture

Undercover Lab is a building, which is undercover. Not only is it tucked away in the back streets of Harajuku but the site is also very deceiving. A 10m long narrow driveway leads to a 12m x 12m site at the rear.  ファッションブランドUNDERCOVERのためのスタジオ。原宿の裏通り。長さ10mほどの狭いドライヴウェイの奥に、12m四方の敷地が広がる。

Undercover Lab is a building, which is undercover. Not only is it tucked away in the back streets of Harajuku but the site is also very deceiving. A 10m long narrow driveway leads to a 12m x 12m site at the rear. ファッションブランドUNDERCOVERのためのスタジオ。原宿の裏通り。長さ10mほどの狭いドライヴウェイの奥に、12m四方の敷地が広がる。

The building houses a studio, press showroom, and office. A 20m long hanger rail…

The building houses a studio, press showroom, and office. A 20m long hanger rail…

The tube was made to look as anonymous as possible, almost like a shipping…

The tube was made to look as anonymous as possible, almost like a shipping…

The site was previously a gasoline station. We retained the existing 1950s concrete kiosk in one corner of the site, turned it into the office and service core and built the new building around it.   敷地にはもともとガソリンスタンドがあったのだが、50年代風のコンクリート製キオスク(小さな2階建てのオフィス)を気に入ってしまったクライアントのために、これを残したまま、オフィス兼受付窓口として生まれ変わらせた。

The site was previously a gasoline station. We retained the existing 1950s concrete kiosk in one corner of the site, turned it into the office and service core and built the new building around it. 敷地にはもともとガソリンスタンドがあったのだが、50年代風のコンクリート製キオスク(小さな2階建てのオフィス)を気に入ってしまったクライアントのために、これを残したまま、オフィス兼受付窓口として生まれ変わらせた。

KLEIN DYTHAMは20  -  AT GALLERY MAです

KLEIN DYTHAMは20 - AT GALLERY MAです

koban_025.jpg

koban_025.jpg

The basement and first floor structure had to be concrete, but the client was not keen on the look and feel of this material when it was left exposed, so to overcome this we simply left the formwork on the structure of the walls and ceilings. Recycled wood from an old school was used for all the floor in the building, leading to a warm friendly feel…

The basement and first floor structure had to be concrete, but the client was not keen on the look and feel of this material when it was left exposed, so to overcome this we simply left the formwork on the structure of the walls and ceilings. Recycled wood from an old school was used for all the floor in the building, leading to a warm friendly feel…

Pinterest
Søg