Marianne Vester Nielsen

Marianne Vester Nielsen

1 follower
·
8 follower
Marianne Vester Nielsen
More ideas from Marianne
4 ugers madplan til 5:2 kuren - 5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps - Sund Faste

4 ugers madplan til 5:2 kuren - 5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps - Sund Faste

At tabe sig kan være både trættende og tidskrævende. Men så kan du altid være taknemmelig for, at internettet er tilgængeligt, og vi kan få helt nye metoder lynhurtigt, hvor du kan tabe fedt. Den drik, du vil høre mere om nu, har vist sig at være den mest naturlige drik du kan drikke! Den…

At tabe sig kan være både trættende og tidskrævende. Men så kan du altid være taknemmelig for, at internettet er tilgængeligt, og vi kan få helt nye metoder lynhurtigt, hvor du kan tabe fedt. Den drik, du vil høre mere om nu, har vist sig at være den mest naturlige drik du kan drikke! Den…

Evas Køkken: Verdens bedste opskrift på forloren hare med flødesauce og tyttebær som mormor lavede den

Evas Køkken: Verdens bedste opskrift på forloren hare med flødesauce og tyttebær som mormor lavede den

Evas Køkken: Avocadosalat - familiens favorit

Evas Køkken: Avocadosalat - familiens favorit

En rigtig god veninde lærte mig for et par år siden at lave denne salat, som bare er alt hvad man har lyst til på en tallerken; sødt, salt, ...

En rigtig god veninde lærte mig for et par år siden at lave denne salat, som bare er alt hvad man har lyst til på en tallerken; sødt, salt, ...

Nem Og Lækker Kyllingetærte Bagt I Butterdej – One Kitchen – A Thousand Ideas

Nem Og Lækker Kyllingetærte Bagt I Butterdej – One Kitchen – A Thousand Ideas

2016-02-15 13.40.32

2016-02-15 13.40.32

Hak chokolade og nødder. Smelt smørret. Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen til en luftig masse. Tilsæt mel og kokosmel. Rør det smeltede smør i dejen. Kom chokolade og nødder i og rør godt. Hæld dejen i muffinforme. Bag ved 175 grader i 20 minutter eller til de er gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist, før de serveres. 2 æg 2 dl sukker 2 tsk. vanillesukker 3/4 dl mel 4 dl kokosmel 125 g smør 50 g hasselnøddekerner 100 g mørk chokolade

Hak chokolade og nødder. Smelt smørret. Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen til en luftig masse. Tilsæt mel og kokosmel. Rør det smeltede smør i dejen. Kom chokolade og nødder i og rør godt. Hæld dejen i muffinforme. Bag ved 175 grader i 20 minutter eller til de er gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist, før de serveres. 2 æg 2 dl sukker 2 tsk. vanillesukker 3/4 dl mel 4 dl kokosmel 125 g smør 50 g hasselnøddekerner 100 g mørk chokolade

Sommersalat

Sommersalat

alt-i-et-kyllingefad-5

alt-i-et-kyllingefad-5

Verdens nemmeste kage - Tvebakkekage - Mine Guldkorn

Verdens nemmeste kage - Tvebakkekage - Mine Guldkorn