Viggo Johannesen

Viggo Johannesen

Viggo Johannesen
Flere idéer fra Viggo
Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Skønne sunde romkugler, der smager syndigt, men er lavet helt uden tilsat sukker og mel. De har både en lækker konsistens og den helt rigtige smag af rom og kakao.

Skønne sunde romkugler, der smager syndigt, men er lavet helt uden tilsat sukker og mel. De har både en lækker konsistens og den helt rigtige smag af rom og kakao.

Forloren hare er jo sådan lidt “brun mad” og det er vist egentlig noget, som mest forbindes med efterår og vinter – det er i hvert fald som oftest på den tid af året, at vi spiser forloren hare og gerne efter denne her opskrift, hvor haren tilberedes i et fad fyldt med rodfrugter. Men forleden …

Forloren hare er jo sådan lidt “brun mad” og det er vist egentlig noget, som mest forbindes med efterår og vinter – det er i hvert fald som oftest på den tid af året, at vi spiser forloren hare og gerne efter denne her opskrift, hvor haren tilberedes i et fad fyldt med rodfrugter. Men forleden …

Brug dette eddiketrick når du skal lave verdens bedste pommes frites i ovn. Det giver dig meget sprøde pommes frites direkte fra ovnen. Verdens bedste pommes frites i ovn laver du med denne opskrif…

Brug dette eddiketrick når du skal lave verdens bedste pommes frites i ovn. Det giver dig meget sprøde pommes frites direkte fra ovnen. Verdens bedste pommes frites i ovn laver du med denne opskrif…

Pestobrød Da jeg var 20 år, pakkede jeg en kæmpe rygsæk og tog på interrail med en god veninde. Vi havde bl.a. et stop på to uger i Frankrig, hvor vi plukkede vindruer og drak vin – en masse vin! Det var ren idyl, men også hårdt arbejde! Jeg tænker tit tilbage ....

Pestobrød Da jeg var 20 år, pakkede jeg en kæmpe rygsæk og tog på interrail med en god veninde. Vi havde bl.a. et stop på to uger i Frankrig, hvor vi plukkede vindruer og drak vin – en masse vin! Det var ren idyl, men også hårdt arbejde! Jeg tænker tit tilbage ....

Fjern ukrudt mellem fliser uden gift

Fjern ukrudt mellem fliser uden gift

22 Beach Products You Absolutely Need This Summer

22 Beach Products You Absolutely Need This Summer

Fancy Brick Firepit with Benches

Fancy Brick Firepit with Benches

Before cutting corks boil them in water for around 10 minutes. This will stop them from crumbling or cracking when you cut or carve into them.

Before cutting corks boil them in water for around 10 minutes. This will stop them from crumbling or cracking when you cut or carve into them.