Mad

17 pins26 følgere
Raw Zucchini "Sushi" Rolls  www.onedoterracommunity.com   https://www.facebook.com/#!/OneDoterraCommunity

Raw Zucchini "Sushi" Rolls www.onedoterracommunity.com https://www.facebook.com/#!/OneDoterraCommunity

Banana and Nutella Sushi – Delicious, cute, easy and quick! Easy and healthy snack! Kids will love this Banana and Nutella Sushi!

Banana and Nutella Sushi

Banana and Nutella Sushi – Delicious, cute, easy and quick! Easy and healthy snack! Kids will love this Banana and Nutella Sushi!

IKKE MADBANDITTEN

IKKE MADBANDITTEN

Prosciutto, Brie and Melon Sushi Rolls. Try not to eat all of these before your guests arrive!

Prosciutto “Sushi” Rolls with Melon and Brie

Prosciutto, Brie and Melon Sushi Rolls. Try not to eat all of these before your guests arrive!

5-Ingredient Zucchini Fritters Recipe

5-Ingredient Zucchini Fritters

5-Ingredient Zucchini Fritters Recipe

Fyldet til denne lakseroulade har jeg lavet før som fyld i sandwich, eller bare rullet laksen om “flødeoste-fyldet” og så serveret det med salat som forret. Men at lave en spinatbund og…

Fyldet til denne lakseroulade har jeg lavet før som fyld i sandwich, eller bare rullet laksen om “flødeoste-fyldet” og så serveret det med salat som forret. Men at lave en spinatbund og…

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

How To Make Bread Cones | My Favorite Things

How To Make Bread Cones | My Favorite Things

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....


Flere idéer
Pinterest
Søg