De færdige brød

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in…

God og gedigen paprikagryde med kylling, bacon og peberfrugt i en cremet paprikasovs. Den smager suverænt og er virkelig nem at lave.

Paprikagryde med kylling

Paprikagryde med kylling, bacon og peberfrugt i en cremet paprikasovs.

Kartoffelfrikadeller smager fantastisk. Denne opskrift på kartoffelfrikadeller indeholder hytteost og er derfor både sund og utrolig nem at lave.

Kartoffelfrikadeller smager fantastisk. Denne opskrift på kartoffelfrikadeller indeholder hytteost og er derfor både sund og utrolig nem at lave.

“Italienske” Frikadeller (uden mel og mælk)

“Italienske” Frikadeller (uden mel og mælk)

Pizzamuffins til madpakken | Mambeno.dk

Pizzamuffins til madpakken - perfekt som snack. Prøv opskriften her

Simpel og hurtig pastaret fyldt med skønne italienske smagsnoter og cremet ost på toppen.

Italiensk pastaret

Hele pastaretten tilberedes i én og samme (sauter)pande.

3423_630x1700 630 ×1.700 pixels

3423_630x1700 630 ×1.700 pixels

Denne ret er en rigtig efterårstet. Mættende og med en god, kraftig smag. Lav en stor portion, så du har mad til et par dage - eller lav ...

Denne ret er en rigtig efterårstet. Mættende og med en god, kraftig smag. Lav en stor portion, så du har mad til et par dage - eller lav ...

Kylling med ris i ananassauce

Kylling med ris i ananassauce

Lækker Sprød Tacopizza – One Kitchen – A Thousand Ideas

Lækker Sprød Tacopizza

Lækker Sprød Tacopizza – One Kitchen – A Thousand Ideas

Opskriften er til ca. 8 personer. Der skal bruges; ½ l cremefraiche 9 % (evt. lever fedtprocent), 2 spsk. sukker, ¼ groft salt, 4 bladselleristilke, 300 g grønne stenfrie druer + nogle til pynt, lidt sure æbler 2-3 stk., 100 gr. Knækkede valnødder. Cremefraiche, sukker og salt blandes og de rensede frugter komme i dvs. bladselleri i ca. 1½ cm udskårne stykker, æblerne i terninger, halve vindruer og valnødderne. Pynt med halve vindruer og valnødder. Vi bruger denne til farserede kalkun…

Opskriften er til ca. 8 personer. Der skal bruges; ½ l cremefraiche 9 % (evt. lever fedtprocent), 2 spsk. sukker, ¼ groft salt, 4 bladselleristilke, 300 g grønne stenfrie druer + nogle til pynt, lidt sure æbler 2-3 stk., 100 gr. Knækkede valnødder. Cremefraiche, sukker og salt blandes og de rensede frugter komme i dvs. bladselleri i ca. 1½ cm udskårne stykker, æblerne i terninger, halve vindruer og valnødderne. Pynt med halve vindruer og valnødder. Vi bruger denne til farserede kalkun…

'Lette' pandekager - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter på

'Lette' pandekager - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter på

Pinterest
Search