Trine Christensen

Trine Christensen

Trine Christensen
More ideas from Trine
hindbærchiagrød Ingredienser: (1 portion) – 2 spsk. økologiske chiafrø – 1 dl. økologisk kokosmælk – 1 dl. vand – 2 dl. økologiske hindbær, frosne eller friske. Kan også sagtens erstattes med jordbær. – Ca. 0,5 dl. økologisk ahornsirup, smag til for ekstra sødme. – Evt. toppings, fx hakkede nødder, kerner, frisk frugt, chokolade eller kokosflager.

hindbærchiagrød Ingredienser: (1 portion) – 2 spsk. økologiske chiafrø – 1 dl. økologisk kokosmælk – 1 dl. vand – 2 dl. økologiske hindbær, frosne eller friske. Kan også sagtens erstattes med jordbær. – Ca. 0,5 dl. økologisk ahornsirup, smag til for ekstra sødme. – Evt. toppings, fx hakkede nødder, kerner, frisk frugt, chokolade eller kokosflager.

Sense-gulerodsboller

Sense-gulerodsboller