konfekt/slik

Collection by Tove hallum • Last updated 3 days ago

36 
Pins
0:48

See's Fudge

If you're looking for the best fudge recipe, then try this easy fudge recipe made with marshmallows, chocolate chips and evaporated milk. See's Copycat!

1:21

Jello Divinity

·
52 reviews
·
60 minutes
·

Make this Jello Divinity and watch it disappear! Easy to customize - just choose a different jello flavor for a new divinity flavor!

0:47

Microwave Peanut Brittle

No need for complicated recipes or candy thermometers to make this delicious Microwave Peanut Brittle. Easy and fast to make!

Sunde snickerskugler

·
102 reviews
·
1 hour
·

Nem opskrift på sunde snickerskugler med peanutbutter og knuste peanuts. Nemme dadelkugler med chokolade, havregryn og peanutbutter.

Mette Blomsterbergs opskrift på verdens bedste havregrynskugler | Mad & Bolig

Prøv Mette Blomsterbergs havregrynskugler. Bag julens bedste havregrynskugler, og dine gæster vil takke dig.

Tales of a Kitchen / Almond and chocolate stuffed Medjool dates

Almond and chocolate stuffed Medjool dates

Happy Monday! I’ve had such a wonderful weekend, filled with all the little things that bring me joy. A little bit of movies, a little bit (a lot) of reading (I finished The Subtle Art of Not…

Kiks med hjemmelavet dadelkaramel og chokolade

Elsker du søde hjemmelavede sager, så er der her en opskrift du bare MÅ prøve. Kiks med hjemmelavet dadelkaramel og chokolade. Kiksene tager ingen tid at lave OG smager himmelsk.

Sund jule-konfekt: Nøddeguf | Femina

De lækre små konfekt-hapsere er hurtigt lavet og så smager de bare SÅ skønt!

Fyldte dadler med marcipan og pistacie | Femina

·
4 reviews
·
15 minutes
·

Op til jul må man snige marcipan ind alle steder – også i søde dadler. Lækker konfekt der er lavet i en fart. Her får du opskriften på fyldte dadler med marcipan og pistacie

Nougat opskrift på både fransk nougat og blød nougat - Nemme at lave!

Nougat opskrift på både fransk nougat og blød nougat - Nemme at lave!

·
2 reviews
·
45 minutes
·

Hvis du skal have fransk nougat i slikskålen lørdag aften, så gå i gang fredag, så er du sikker på, at den er kølet af. For den skal nemlig ikke i køleskabet, så bliver den alt for hård.

Sundere snøfler - Opskrift med dadler | Mummum.dk

·
35 reviews
·
1 hour
·

Nem opskrift på sunde snøfler lavet på kun få ingredienser. De er nemme at lave og er perfekte som en sund snack eller dessert. Opbevar dem i køleskabet i en lufttæt beholder. Der kan de holde sig i 1-2 uger.

Forførende citronkugler med marcipan, hvid chokolade og pistacienødder

I dag har det været store-konfektdag, hvilket indebar jeg jeg afprøvede en opskrift på nogle Forførende citronkugler med marcipan, hvid chokolade og pistac

Popcornkage med skumfidusser, nødder & M&M

Det er den mest underlige kage jeg nogensinde har lavet – men den smagte altså godt selvom den ikke ligger til den sunde side. Holger – min lille køkken ven skulle begynde i børnehaven …

Nem opskrift på lækker hjemmelavet Daim chokolade

·
51 reviews
·

Denne opskrift på hjemmelavet Daim, skulle have været med i min julekalender, men der var så mange opskrifter i forvejen, så jeg besluttede at vente lidt med at dele den. Det er faktisk virkelig nemt at lave Daim selv og det smager fuldstændig som de rigtige Daim chokolader. Måske du skal prøve opskriften her i weekenden? Rigtig god fredag!