Sund div.

Collection by Tove erbs • Last updated 5 days ago

290 
Pins
tove erbs
Sunde mad ideer
Sund kage
Gode råd
Sund slik og snack
Smoothies
Træning og motion

Sunde mad ideer

Sunde pandekager med havregryn

·
52 reviews
·
25 minutes
·

Utroligt lækre, sunde pandekager, der hverken indeholder mel eller sukker. De smager skønt og syndigt, men er faktisk blot lavet med havregryn. Gør sig godt på morgenbordet eller som en lækker dessert.

Sunde bananpandekager

·
106 reviews
·
20 minutes
·

Opskrift på sunde, nemme og luftige bananpandekager på kun 3 ingredienser. Bananpandekager uden mel, mælk og sukker, som er lavet med havregryn i stedet.

Sense konsulentkostprogram med ugeplan og opskrifter

Dette kostprogram medfølger som en del af en indmeldelse hos en Sense-konsulent. Ud over kostprogram får man en kropsanalyse, en vejebog, et kostdagbogsskema og 30 dages adgang til en unik videokanal med 40 Sense-guidevideoer. I indmeldelsesperioden har man mulighed for ugentlige vejninger og at deltage i den fælles undervisning.

Sunde gulerodsboller uden mel

·
72 reviews
·
30 minutes
·

Opskrift på hurtige og sunde gulerodsboller lavet uden gær. De er lavet uden mel og så er det de bedste glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner.

De bedste og nemmeste koldhævede boller

Koldhævede boller, der lynhurtigt kan bages til morgenmad eller eftermiddagshygge. Bag de bedste morgenboller uden at få dej på fingrene. Bollerne skal ikke æltes, og tager kun få minutter at røre …

5:2 kuren opskrifter

5:2-kuren – 11 opskrifter på 250 kalorier

Mangler du inspiration til, hvad du skal spise på 5:2-kuren? Vi har samlet en række lækre opskrifter til din 5:2-kur. Alle måltiderne indeholder 250 kcal, så de passer til dine fastedage.

Kostplan til fase 2 i Dukan Kuren | Ude og Hjemme

I Dukan Kuren er din kostplan delt ind i 4 faser: Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen. Her en en fødevareliste med alle de tilladte madvarer, og forslag til en kostplan under vekselfasen i Dukan-kuren.

Renée Toft Simonsen om suppekur: 9 ting, du bør vide før du går i gang | Femina

Renée har aldrig været stor eller haft vægtproblemer. Men en gang imellem må hun slå bremserne i, da stofskiftet er blevet sløvere, efter at hun er gået i overgangsalder og ty til 7 dages suppekur. Her er 9 ting, du bør vide før du går i gang med suppekuren

1200 kcal Kostplan - gratis kostplan til travle kvinder

Kostplan vægttab 1200 KCAL - Træner du? Vi anbefaler, at du efter træning drikker en diet shake, så kalorieunderskuddet ikke bliver for stort...

Kylling med spinat, hytteost og mandler

Kyllingefileter Spinat - jeg brugte bare noget frossent, helbladet spinat Hytteost 1,5 % Mandler Salt Peber Hvor meget man vil bruge af de forskellige ingredienser er fuldstændig ligemeget. Jeg brugte 35 g mandler til 110 g spinat, fordi det passer med min kostplan, men man blander bare, som man har lyst :) Efter spinaten var…

Tab otte kilo på en uge med slankesuppe

Suppekuren (også kaldet forbrændingskuren) lover, at du kan tabe op til 8 kilo på en uge. Og du kan endda spise dig mæt hver dag i lækker slankesuppe.

Renées suppekur: Tab 5 kilo på 7 dage | Femina

Renées suppekur: Tab 5 kilo på 7 dage | Femina

Suppekuren er nem – og jo mere suppe, du spiser, jo mere taber du dig. Køb rigelig grønt ind og sæt den store gryde på komfuret, og lav nye portioner løbende. Prøv Renées suppekur her

Sukkerafvænning - spis dette for at slippe sukkertrang og cravings

Her er et forslag til en dagsmenu, som nemt og effektivt sparker alle sukkercravings til hjørne. God, sund og nærende mad og nemme opskrifter. Se mere her:

8 x sund frokost, der kræver minimal tilberedning

Mangler du inspiration til nem og sund frokost, der ikke kræver den store tilberedelse, så find opskrifter her:

Denne kostplan på 1500 kcal er udarbejdet af vægttabs-ekspert Henrik Duer og diætist Stine Albrechtsen. Kom i gang med at tabe dig i dag!

Kostplan 1500 kcal - Kostplan til vægttab - Henrik duer

Denne professionelle kostplan på 1500 kcal (6300 kJ) er for dig, som gerne vil have et sundt vægttab og har fra lavt til moderat fysisk aktivitetsniveau. Kostplanen er udarbejdet af Henrik Duer og diætist Stine Albrechtsen, og er baseret på ganske almindelige fødevarer, som man kan købe alle steder. Læs mere om opbygningen af kostplanen her og husk ekstraopskrifterne her og her Laver du hård konditionstræning eller styrketræning og har ambitiøse mål med den f.eks. maraton eller…

En æggewrap smager helt fantastisk. Denne opskrift på hjemmelavet æggewrap er med æg og skyr og er utrolig nem og hurtig at lave!

En æggewrap smager helt fantastisk. Denne opskrift på hjemmelavet æggewrap er med æg og skyr og er utrolig nem og hurtig at lave!

Inspiration til sunde opskrifter - 45 lækre og sunde opskrifter. – #Hashtagmor

Inspiration til sunde opskrifter - 45 lækre og sunde opskrifter.

Inspiration til sunde opskrifter - 45 lækre og sunde opskrifter. – #Hashtagmor

Dejlig gratin med skønne grøntsager og hytteost, så den er super sund. Perfekt til både frokost og aftensmad.

Grøntsagsgratin med hytteost

·
7 reviews
·

Den her skønne grøntsagsgratin med hytteost er perfekt som sund og nem aftensmad eller en let frokost med f.eks. rugbrød eller en dejlig salat til. Du kan sagtens variere grøntsagerne i forhold til, hvad du lige har i køleskabet. Gå til: IngredienserFremgangsmådeNæringsindholdMadplan med grøntsagsgratin

Greenie

Greenie – hvorfor og ikke mindst hvordan?

Mættende frokostsalat med rejer og avokado

Sund og mættende frokostsalat - Madbanditten

Sund og mættende salat med rejer og avokado og en lækker olie-eddike-dressing. Find opskriften her.

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode - og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle....

Proteinrige spinatboller uden mel - (kun 40 kcal pr bolle) - Sydhavnsmor.dk - Sydhavnsmor

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode – og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle afprøve en ny form for grønne … Proteinrige spinatboller uden mel – (kun 40 kcal pr bolle) – Sydhavnsmor.dk Læs mere »

Rosenkål med pomelo recipe main photo

Rosenkål med pomelo Opskrift af Dorte A

Fantastisk opskrift på Rosenkål med pomelo. Sødme fra pomeloen står god kontrast til rosenkål en og de saltede mandler.

Sund kage

Sund banankage på 6 ingredienser

·
99 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på en lækker og sund banankage på kun 6 ingredienser. Den er svampet og smager så syndigt. Perfekt som en sund snack.

Kikærtekage af 3 ingredienser (glutenfri og sukkerfri) - Sydhavnsmor

Kikærtekage af 3 ingredienser (glutenfri og sukkerfri) - kan det blive meget bedre? Jeg elsker denne gode kage, og det gør de fleste andre også :)

Nem, sukker- og glutenfri mazarinkage af 5 ingredienser - Sydhavnsmor

Nem sukker- og glutenfri mazarinkage af 5 ingredienser. Den smager helt vanvittigt godt, er så nem at lave og så er den børnevenlig.

Opskrift: Flad mave-brød

Drømmer du om flad mave, så drop det sædvanlige brød og bag I FORMs Flad-mave-brød, der er uden mel, men spækket med lækre kerner og nødder.

Sunde gulerodsboller - Hurtige Gulerodsboller uden Gær | Mummum.dk

·
72 reviews
·
30 minutes
·

Opskrift på hurtige og sunde gulerodsboller lavet uden gær. De er lavet uden mel og så er det de bedste glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner.

5 sunde muffins - Uden sukker, hvedemel og smør | Mummum.dk

Her får du 5 nemme og lækre opskrifter på sunde muffins. Der er nogle med banan, med gulerødder, uden sukker og uden mel. Der er glutenfri og laktosefri.

Sund banankage - Opskrift på banankage uden sukker

·
18 reviews
·
25 minutes
·

Sund banankage uden sukker. Nemt og mere simpelt bliver det ikke. Banankage lavet med med overmodne bananer, chokolade og hasselnødder.

Bananbrød - Sund og nem opskrift uden mel og sukker

·
135 reviews
·
55 minutes
·

Dette bananbrød er ikke bare super nemt og ekstrem lækkert – det er tilmed dejlig sundt! Som en sund banankage, men bagt i rugbrødform og ikke helt så sukkersødt. Mit bananbrød er både luftigt og saftigt. Med en perfekt sødme fra modne bananer og med masser af chokoladestykker. Brødet er både gluten- og mælkefrit, og det indeholder kun 6 ingredienser: Bananer, æg, dadler, peanutbutter, bagepulver og chokolade. Alle nogle, du med stor sandsynlighed allerede har i køkkenet.

Sund banankage på 6 ingredienser

·
99 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på en lækker og sund banankage på kun 6 ingredienser. Den er svampet og smager så syndigt. Perfekt som en sund snack.

Sunde muffins med chokolade - Uden sukker og mel | Mummum.dk

·
36 reviews
·
30 minutes
·

Nem opskrift på lækre, sunde muffins med store stykker chokolade. De er lavet uden sukker, hvedemel og så er de glutenfri og laktosefri.

Sund kanelkage

·
213 reviews
·
40 minutes
·

Opskrift på en nem, simpel og lækker opskrift på en sund kanelkage lavet uden hvedemel, mælk, sukker og smør. En sundere, fedtfattig kanelkage.

Sunde karamelsnitter - Opskrift på Sund Snack | Mummum.dk

·
35 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på sunde karamelsnitter, som er et fint alternativ til kage eller slik. De er uden hvid sukker og er i stedet sødet med dadler. Vi plejer at skære dem ud i stykker, hvorefter vi fryser dem ned. De tør nemlig op på 20 minutter, så når lækkersulten melder sig, så tager vi blot en af dem op af fryseren.

sund banankage, et fint mellemmåltid

En dejlig sund banankage, som er så sund at den godt kan fungerer som et mellemmåltid. Måske har du allerede ingredienserne i køkkenskabet!

Sunde gulerodsmuffins - Opskrift på sund kage | Mummum.dk

·
97 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskrift på lækre, sunde gulerodsmuffins, som er lavet på kikærter. Kikærtekage smager så syndigt, selvom det måske ikke lyder så lækkert.

Sund gulerodskage

·
17 reviews
·

Fantastisk lækker gulerodskage, der tilmed er sund. Kagen indeholder hverken mel eller sukker, men smager nøjagtigt ligesom en klassisk gulerodskage. Den søde kage ledsages af en skøn og syrlig frosting på toppen.

Glutenfri banankage på kun 6 ingredienser - den nemmeste banankage ude – Mummum.dk

Sundere banankage på kun 6 ingredienser - Sund kage opskrift | Mummum.dk

·
99 reviews
·
40 minutes
·

Den bedste sunde banankage, som er nem at lave, da den er lavet på kun 6 ingredienser. Den er svampet og smager super syndigt! Frygt ikke, hvis du ikke kan lide peanutbutter, det kan nemlig næsten ikke smages i kagen, men hvis du slet ikke kan fordrage det, så kan du erstatte med en anden nøddesmør, som f.eks. mandelsmør eller hasselnøddesmør.

Bananbrød uden sukker – Mummum.dk

Bananbrød uden sukker - Opskrift på Sundt Bananbrød | Mummum.dk

·
31 reviews
·
50 minutes
·

Her får du opskriften på et sundt bananbrød uden hvid sukker. I stedet for sukker, så er det sødet med dadler og modne bananer.

Utrolig svampet æblekage, der er helt uden mel og sukker, så den kan nydes med god samvittighed. Det er meget heldigt, for det er virkelig svært at holde sig til ét stykke.

Sund æblekage

·
5 reviews
·

Denne sunde æblekage er ikke bare lækker, den er også overraskende nem at lave, og man kan slet ikke smage, at der hverken er sukker eller mel i dejen. Den smager dejligt, når den er kold, men den kan også serveres lun – evt. med en klat creme fraiche til.

Sunde bananmuffins med kun 4 hovedingredienser. De her sunde bananmuffins er uden mel, hvidt sukker og fedtstof, men smager stadig helt fantastisk.

Sunde bananmuffins med kun 4 hovedingredienser - sunde og lækre

·
1 review
·
30 minutes
·

Sunde bananmuffins der er super nemme at lave, og er et hit hos børn og voksne.

Koldhævede boller med havregryn og hørfrø

Koldhævede boller med havregryn og hørfrø

·
22 reviews
·
11 hours
·

Nogle kalder dem brusebadsboller, fordi du kan sætte dem i ovnen, mens du nynner under dit morgenbad, og så dufter hele huset af nybagte boller, når badet er slut. Det er god morgenmad, selv på travle morgener!

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Sunde gulerodsbrud

·
3 reviews
·

Dejlig opskrift på lækre gulerodsbrud. De er både sunde og fyldt med solsikkekerner, som både giver en dejlig smag og lidt knas til bruddene, mens A38 og gulerødderne giver en herlig saftig krumme.

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Grønne proteinboller uden mel. Kun 60 kcal. pr. bolle - Sydhavnsmor

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir’ bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse boller … Grønne proteinboller uden mel. Kun 60 kcal. pr. bolle Læs mere »

Skønne og sunde muffins helt uden mel og sukker, men med et herligt twist af lakrids.

Sunde muffins med lakrids

·
3 reviews
·

Disse skønne og svampede sunde muffins med et tvist af lakrids indeholder hverken mel eller sukker. Selvom man ikke normalt kan lide dadler, er det værd at give dem et forsøg, da de er med til at give en dejlig sødme og fantastisk konsistens.

Jeg hørte om en proteinrig kikærtekage, med smag af appelsin. Dét lød godt, men jeg kunne godt tænke mig at skifte nogle af ingredienserne ud, og efter nogle forsøg er jeg kommet frem til min egen udgave - med citron i stedet for appelsin - men det er en smagssag - som er melfri :) Her er o....

Saftig citronkage uden mel og sukker - Sydhavnsmor.dk - Sydhavnsmor

Jeg hørte om en proteinrig kikærtekage, med smag af appelsin. Dét lød godt, men jeg kunne godt tænke mig at skifte nogle af ingredienserne ud, og efter nogle forsøg er jeg kommet frem til min egen udgave – med citron i stedet for appelsin – men det er en smagssag – som er melfri 🙂 … Saftig citronkage uden mel og sukker – Sydhavnsmor.dk Læs mere »

Gode råd

Boost din forbrænding og tab op til 5 kilo på 2 uger | SØNDAG

Kiloene rasler af med denne nye superdiæt. En enkel, hurtig og garanteret sikker slankekur, hvor du spiser mad, der forbrænder fedtet ekstra hurtigt, så du kommer godt fra start med at tabe dig. Se med her, og se hvordan du booster din forbrænding

Sund kostplan til vægttab

Er du kvinde? Og ... (function(w,n) { if (typeof(w) == 'undefined'){ob=n+'Obj';w=[];w=function(){w.push(arguments);}; d=document.createElement('script');d.type = 'text/javascript';d.async=1; d.src='https://s3.amazonaws.com/provely-public/w/provely-2.0.js';x=document.getElementsByTagName('script');x.parentNode.insertBefore(d,x);} })(window, 'provelys', ''); provelys('config', 'baseUrl', 'app.provely.io'); provelys('config', 'https', 1); provelys('data', 'campaignId', '21137')…

Get Yours>>60% OFF Today! Silicone Hammer Toe Corrector

ON SALE & HOT SALE! Our Silicone Hammer Toe Corrector will moves your toe back to the natural position. Also help keep your toes in place and prevent rubbing and pressure. This non-surgical option can be worn throughout the day to help gentlyrealign the bones of your big toe to its natural position. Three-arch sup

9 madvarer, der slanker maven Ingefær er en af de #bedste madvarer til at #slanke maven. Spis det #friskt i dine #retter eller lav en infusion af det.

9 madvarer, der slanker maven Ingefær er en af de #bedste madvarer til at #slanke maven. Spis det #friskt i dine #retter eller lav en infusion af det.

1200 kcal Kostplan - gratis kostplan til travle kvinder

1200 kcal Kostplan - gratis kostplan til travle kvinder

Kostplan vægttab 1200 KCAL - Træner du? Vi anbefaler, at du efter træning drikker en diet shake, så kalorieunderskuddet ikke bliver for stort...

Madplan til Sense kur | Gastrosita

Madplan til Sense kur

Jeg har fundet ud af, at lave en ugeplan, gør det nemmere og mere økonomisk. Og det giver mig også en selvtillid booster, og det gør det fordi der bare er super rart at være organiseret og tage kontrol over sit eget liv... og det er nødvendigt når man vil skifte livsstil. Det

Kostplan på 1500 kalorier

Kostplan på 1500 kalorier

Se på kalorieindholdet i din kost og få et billede af, om du spiser for meget i forhold til hvor aktiv du er. Få en gratis kostplan på 1500 kalorier her.

Bog om kost

Bog om kost

Vi har fundet 5 simple og effektive råd, der gør dig slankere

5 smutveje til en slank krop | SØNDAG

Vi har fundet 5 simple og effektive råd, der gør dig slankere:

Gratis Kalorietabel - Din gratis kalorietabel online

Gratis Kalorietabel - Din gratis kalorietabel online

Kalorietabel :) Søg blandt tusindvis af fødevarer: alle almindelige basis-fødevarer + et væld af kendte mærker og fødevarer. Du kan desuden beregne dit kaloriebehov, dit kalorieforbrug ved motion og hvor mange kalorier der er i dine egne opskrifter. Der er også kostplaner til dig. Det hele er GRATIS :)

Øg dit stofskifte med disse 9 drikkevarer

Øg dit stofskifte med disse 9 drikkevarer

7 fødevarer som forbrænder mavefedt - Bedre Livsstil

7 fødevarer som forbrænder mavefedt - Bedre Livsstil

9 enkle nattevaner for en flad mave - Få dem alle her i artiklen At få en flad mave, kan faktisk være nemmere end du havde forestillet dig. Sæt disse enkle nattevaner i praksis, og du vil se resultaterne meget hurtigt.

9 enkle nattevaner for en flad mave - Få dem alle her i artiklen At få en flad mave, kan faktisk være nemmere end du havde forestillet dig. Sæt disse enkle nattevaner i praksis, og du vil se resultaterne meget hurtigt.

Sund slik og snack

Sunde mokka trøfler - Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

Sunde mokka trøfler - Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

·
3 reviews
·
15 minutes
·

Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

Sunde træstammer

·
33 reviews
·
40 minutes
·

En nem opskrift på sunde træstammer lavet på dadler og sorte bønner. De er overtrukket med marcipan og er dyppet i mørk chokolade. En nem og sund snack.

Sunde ispinde - opskrift uden sukker

Nem opskrift på lækre og sunde ispinde uden tilsat sukker, der får deres sødme og cremede konsistens fra mango og friskpresset appelsin. Det mørke chokoladeovertræk giver en dejlig knasende effekt.

4 opskrifter på sunde is - My Place for Cakes

Sommertid er is-tid. Her er 4 opskrifter på sunde is som kan nydes med god samvittighed. De er lavet på ren frugt og er således uden tilsat sukker.

Sunde romkugler

·
118 reviews
·
20 minutes
·

Opskrift på verdens bedste sunde dadelkugler med chokolade og havregryn. Nemme dadelkugler med smag af romkugler, som er den bedste sunde snack.

Sunde træstammer med sorte bønner - Sødet med dadler

·
10 reviews
·
45 minutes
·

Disse sunde træstammer er helt fantastiske! Jeg har længe haft en idé om at forvandle mine romkugler med sorte bønner til en opskrift på sunde træstammer. Idéen er nu endelig gjort til virkelighed, og den viste sig at smage præcis lige så fantastisk, som jeg havde forestillet mig. Du vil ikke ane, at træstammerne er af den sunde slags. Sødet med dadler og med masser af fibre og protein fra sorte bønner.

Sunde snickersmuffins lavet på kikærter | Mummum.dk

·
79 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskrift på sunde snickersmuffins. En lækker sund kage, som er god som sund dessert eller en nem snack. Kan laves med eller uden peanuts.

Dadel og peanutbarer

Dadel og peanutbarer - sunde snickers - My Place for Cakes

Få opskriften på små lækre dadel og peanutbarer, der er super nemme at lave og kan stille de værste sukkercravings. Sunde små snickers overtrukket med mørk chokolade. En super lækker snack til madpakken.

Sund og lækker is på 2 minutter!

Account Suspended

Sund og lækker is på 2 minutter!

Sunde is pinde med skyr, hindbær og jordbær - Sugarfree popsicle with skyr, raspberries and strawberries

Ispinde med skyr, hindbær og jordbær - Sukkerfri - Kagefeerne

Lækre ispinde med skyr, hindbær og jordbær. De kan tilsmages med lidt sød, eller hvad du selv ønsker at tilsmage med, f.eks. honning, sukrin, dadelpurre.

Her er 6 sunde desserter med chokolade. Få opskrifterne på chokoladeis (fire ingredienser), chokoladetrøfler, chokolademousse, brownie, cookies og vafler.

Sunde desserter med chokolade - 10+ nemme og lækre opskrifter

Sunde desserter? Få 10 sunde desserter med chokolade! Opskrifterne på chokoladeis , chokoladetrøfler, chokolademousse, brownie, cookies og vafler.

Smoothies

Træning og motion

See more
Sunde mokka trøfler - Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

Sunde mokka trøfler - Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

·
3 reviews
·
15 minutes
·

Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

Sund banankage på 6 ingredienser

·
99 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på en lækker og sund banankage på kun 6 ingredienser. Den er svampet og smager så syndigt. Perfekt som en sund snack.

Kikærtekage af 3 ingredienser (glutenfri og sukkerfri) - Sydhavnsmor

Kikærtekage af 3 ingredienser (glutenfri og sukkerfri) - kan det blive meget bedre? Jeg elsker denne gode kage, og det gør de fleste andre også :)

Nem, sukker- og glutenfri mazarinkage af 5 ingredienser - Sydhavnsmor

Nem sukker- og glutenfri mazarinkage af 5 ingredienser. Den smager helt vanvittigt godt, er så nem at lave og så er den børnevenlig.

Opskrift: Flad mave-brød

Drømmer du om flad mave, så drop det sædvanlige brød og bag I FORMs Flad-mave-brød, der er uden mel, men spækket med lækre kerner og nødder.

Sunde pandekager med havregryn

·
52 reviews
·
25 minutes
·

Utroligt lækre, sunde pandekager, der hverken indeholder mel eller sukker. De smager skønt og syndigt, men er faktisk blot lavet med havregryn. Gør sig godt på morgenbordet eller som en lækker dessert.

Sunde bananpandekager

·
106 reviews
·
20 minutes
·

Opskrift på sunde, nemme og luftige bananpandekager på kun 3 ingredienser. Bananpandekager uden mel, mælk og sukker, som er lavet med havregryn i stedet.

Sense konsulentkostprogram med ugeplan og opskrifter

Dette kostprogram medfølger som en del af en indmeldelse hos en Sense-konsulent. Ud over kostprogram får man en kropsanalyse, en vejebog, et kostdagbogsskema og 30 dages adgang til en unik videokanal med 40 Sense-guidevideoer. I indmeldelsesperioden har man mulighed for ugentlige vejninger og at deltage i den fælles undervisning.

Sunde gulerodsboller uden mel

·
72 reviews
·
30 minutes
·

Opskrift på hurtige og sunde gulerodsboller lavet uden gær. De er lavet uden mel og så er det de bedste glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner.

Boost din forbrænding og tab op til 5 kilo på 2 uger | SØNDAG

Kiloene rasler af med denne nye superdiæt. En enkel, hurtig og garanteret sikker slankekur, hvor du spiser mad, der forbrænder fedtet ekstra hurtigt, så du kommer godt fra start med at tabe dig. Se med her, og se hvordan du booster din forbrænding

Sund kostplan til vægttab

Er du kvinde? Og ... (function(w,n) { if (typeof(w) == 'undefined'){ob=n+'Obj';w=[];w=function(){w.push(arguments);}; d=document.createElement('script');d.type = 'text/javascript';d.async=1; d.src='https://s3.amazonaws.com/provely-public/w/provely-2.0.js';x=document.getElementsByTagName('script');x.parentNode.insertBefore(d,x);} })(window, 'provelys', ''); provelys('config', 'baseUrl', 'app.provely.io'); provelys('config', 'https', 1); provelys('data', 'campaignId', '21137')…

Sunde gulerodsboller - Hurtige Gulerodsboller uden Gær | Mummum.dk

·
72 reviews
·
30 minutes
·

Opskrift på hurtige og sunde gulerodsboller lavet uden gær. De er lavet uden mel og så er det de bedste glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner.

5 sunde muffins - Uden sukker, hvedemel og smør | Mummum.dk

Her får du 5 nemme og lækre opskrifter på sunde muffins. Der er nogle med banan, med gulerødder, uden sukker og uden mel. Der er glutenfri og laktosefri.

Sunde træstammer

·
33 reviews
·
40 minutes
·

En nem opskrift på sunde træstammer lavet på dadler og sorte bønner. De er overtrukket med marcipan og er dyppet i mørk chokolade. En nem og sund snack.

De bedste og nemmeste koldhævede boller

Koldhævede boller, der lynhurtigt kan bages til morgenmad eller eftermiddagshygge. Bag de bedste morgenboller uden at få dej på fingrene. Bollerne skal ikke æltes, og tager kun få minutter at røre …