- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

Chokoladeboller m. kardemomme (CookieCrumble)

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Tante Sød: Grovbirkes til en weekendmorgen:-) uden kerner

Boller op, boller ned, boller i min mave... I morges bagte jeg disse meget nemme og dejlig bløde morgenboller med en masse kerner. De er ganske simple og nemme at lave, og så er det jo fantastisk lækkert med nybagte boller til morgenmaden.    Opskrift på bløde morgenboller med kerner 10-12....

Boller op, boller ned, boller i min mave. I morges bagte jeg disse meget nemme…

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Grovboller med spinat. Spinat og hytteost i dejen giver bollerne herlig smag og friskhed. Server dem som mellemmåltid eller put dem i madpakken.

Grovboller med spinat. Spinat og hytteost i dejen giver bollerne herlig smag og friskhed. Server dem som mellemmåltid eller put dem i madpakken.

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Super luftige burgerboller, der løfter den hjemmelavede burger til helt nye højder.

Luftige burgerboller

Super luftige burgerboller, der løfter den hjemmelavede burger til helt nye højder.

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surde

Det perfekte brød. Simplethen. (Loui&bearnaisen)

Perfekt bread rolls - Almost easier than walking to the bakery

Pinterest
Search