Tine Hasse
More ideas from Tine
Glutenfri vegetar-frikadeller/klatkage 1 sød fint revet økologisk kartoffel 1 fint revet økologisk squash 1 hakket forårsløg, 3-4 øko æg, 3 spsk. øko kokosmel, 2 tsk frisk hakket rosmarin, havsalt, Øko kokosolie eller smør til at stege i. Bland revet, sød kartoffel, forårsløg og revet squash med rosmarin og lidt salt. Rør æg i og til sidst kokosmel i. Lav små klatter på en varm pande og steg dem, til de er sprøde og færdige.

Glutenfri vegetar-frikadeller/klatkage 1 sød fint revet økologisk kartoffel 1 fint revet økologisk squash 1 hakket forårsløg, 3-4 øko æg, 3 spsk. øko kokosmel, 2 tsk frisk hakket rosmarin, havsalt, Øko kokosolie eller smør til at stege i. Bland revet, sød kartoffel, forårsløg og revet squash med rosmarin og lidt salt. Rør æg i og til sidst kokosmel i. Lav små klatter på en varm pande og steg dem, til de er sprøde og færdige.

Slet ikke dumt.

If mold appears often in your house, you are surely aware of its negative effects on health. However, we will offer one extremely effective solution to solve this unpleasant problem! The spray we suggest contains.

Lakserillette med krydderurter og ristet rugbrød

Smoked Salmonrilettes with Herbs Røkt lakserillette med krydderurter

Hjemmelavede pommes frites. Opskrift

Hjemmelavede pommes frites i ovn.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Dejlig stærk ret med lækre kødboller Kødboller: 500 g hakket kød – vælg dét du bedst kan li’ (oksekød eller svinekød er ritti godt!) 1 løg – fint hakket 1 fed finthakket hvidløg 1…

Dejlig stærk ret med lækre kødboller Kødboller: 500 g hakket kød – vælg dét du bedst kan li’ (oksekød eller svinekød er ritti godt!) 1 løg – fint hakket 1 fed finthakket hvidløg 1…

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....