French Pull-Apart Garlic Bread

This French Pull-Apart Bread Is So Great You're Going To Love It

French Pull-Apart Garlic Bread

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og søde med fyld af en helt perfekt luftige smørcreme

Havregrynskager

Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og søde med fyld af en helt perfekt luftige smørcreme

kartoffelroulade, roulade, kartofler, æg, fløde, pesto, persille, hvidløg, kartoffelmos, smør, fløde

kartoffelroulade, roulade, kartofler, æg, fløde, pesto, persille, hvidløg, kartoffelmos, smør, fløde

Pinterest
Søg