Italian Roasted Potatoes - buttery, cheesy oven-roasted potatoes with Italian seasoning, garlic, paprika and Parmesan cheese. So delicious

Italian Roasted Potatoes - buttery, cheesy oven-roasted potatoes with Italian seasoning, garlic, paprika and Parmesan cheese. So delicious

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige varianter er et af de hit. Til 6 store (som disse) eller 12 s....

Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige varianter er et af de hit. Til 6 store (som disse) eller 12 s....

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader  Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de helt forrygende.

Kartofler i muffinsforme

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de helt forrygende.

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

Fine farver. Spinaten i midten gør rodfrugtrullen fin i farverne. - Foto: Betina Hastoft

Rodfrugtrulle med spinat

Fine farver. Spinaten i midten gør rodfrugtrullen fin i farverne. - Foto: Betina Hastoft

Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret - både til hverdag og når man har gæster.

Fyldte snackpebre

Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret - både til hverdag og når man har gæster.

kartoffelroulade, roulade, kartofler, æg, fløde, pesto, persille, hvidløg, kartoffelmos, smør, fløde

kartoffelroulade, roulade, kartofler, æg, fløde, pesto, persille, hvidløg, kartoffelmos, smør, fløde

Pinterest
Søg