Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige varianter er et af de hit. Til 6 store (som disse) eller 12 s....

Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige varianter er et hit.

DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Lækker kanelremonce til kanelsnegle - fungerer perfekt med dej fra Arla.

Denne rabarberkage er super nem at lave, og den sprøde marengs på toppen giver et godt modspil

Kagen er super nem at lave, og den sprøde marengs på toppen giver et godt…

Farverig og lækker pæresalat med feta og karamelliserede valnødder. Salaten ser indbydende ud, og den kan den bruges som tilbehør til det meste.

Farverig og lækker pæresalat med feta og karamelliserede valnødder. Salaten ser indbydende ud, og den kan den bruges som tilbehør til det meste.

Denne lille sandwich er en delikat snack, der er utrolig let at lave, og som selvfølgelig smager himmelsk. Servér den som forret for dine gæster.

Denne lille sandwich er en delikat snack, der er utrolig let at lave, og som selvfølgelig smager himmelsk. Servér den som forret for dine gæster.

Bag disse lækre kanelsnegle fra Conditori La Glace - de skal nok vække glæde hos både børn og voksne

-Kanelsnegle fra Conditori La Glace- rolled cinnamon-buns,- filling of hazelnuts - use brown sugar?

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Pinterest
Search