Ditte Ingemann

Ditte Ingemann

Copenhagen, DK / { Foodblogger & Cookbook author } www.thefoodclub.dk ▼ www.ditteingemann.dk
Ditte Ingemann
Flere idéer fra Ditte
Jeg har ventet et helt år på at lave denne kraut igen, for endelig er hyldeblomsterne sprunget ud – jeg er så heldig at have en have fyldt med de…

Jeg har ventet et helt år på at lave denne kraut igen, for endelig er hyldeblomsterne sprunget ud – jeg er så heldig at have en have fyldt med de…

Jeg har ventet et helt år på at lave denne kraut igen, for endelig er hyldeblomsterne sprunget ud – jeg er så heldig at have en have fyldt med de…

Jeg har ventet et helt år på at lave denne kraut igen, for endelig er hyldeblomsterne sprunget ud – jeg er så heldig at have en have fyldt med de…

Jeg har ventet et helt år på at lave denne kraut igen, for endelig er hyldeblomsterne sprunget ud – jeg er så heldig at have en have fyldt med de…

Jeg har ventet et helt år på at lave denne kraut igen, for endelig er hyldeblomsterne sprunget ud – jeg er så heldig at have en have fyldt med de…

Kære allesammen, Jeg håber I nyder søndagen og det skønne vejr. Jeg har haft en dejlig og produktiv weekend, og dagen i dag har stået på bagning, spinning, arbejde og…

Kære allesammen, Jeg håber I nyder søndagen og det skønne vejr. Jeg har haft en dejlig og produktiv weekend, og dagen i dag har stået på bagning, spinning, arbejde og…

Denne søde sommertærte er fra min bog SUKKERFRI BØRNEFEST, og det er nok min favorit-opskrift fra bogen. Både fordi den er nem at lave, den smager fantastisk og så elsker…

Denne søde sommertærte er fra min bog SUKKERFRI BØRNEFEST, og det er nok min favorit-opskrift fra bogen. Både fordi den er nem at lave, den smager fantastisk og så elsker…

Jeg var et rimeligt alt-spisende barn og  én af mine livretter var snegle med hvidløgssmør – derudover havde jeg også en svaghed for rejer; gerne i form af rejesalat i…

Jeg var et rimeligt alt-spisende barn og én af mine livretter var snegle med hvidløgssmør – derudover havde jeg også en svaghed for rejer; gerne i form af rejesalat i…

Tea time with @emmamartiny

Tea time with @emmamartiny

Last supper in Marrakech ✨ #workshopmedditteoganne

Last supper in Marrakech ✨ #workshopmedditteoganne

Working on a new book 🌱🥑🥕 @politikensforlag #salatsnedker

Working on a new book 🌱🥑🥕 @politikensforlag #salatsnedker

Styling and shooting Moroccan cakes and mint tea 🍃🍮 #workshopmedditteoganne

Styling and shooting Moroccan cakes and mint tea 🍃🍮 #workshopmedditteoganne