Sunde snacks

Collection by Tanja Hesselberg • Last updated 2 days ago

14 
Pins
Tanja Hesselberg

Sunde snickerskugler

·
102 reviews
·
1 hour
·

Nem opskrift på sunde snickerskugler med peanutbutter og knuste peanuts. Nemme dadelkugler med chokolade, havregryn og peanutbutter.

Sunde romkugler

·
191 reviews
·
20 minutes
·

Opskrift på verdens bedste sunde dadelkugler med chokolade og havregryn. Nemme dadelkugler med smag af romkugler, som er den bedste sunde snack.

Gulerodskiks med knas, kanel og kerner - glutenfri kiks - Muttionline

Gulerodskiks med knas, kanel og kerner – glutenfri kiks

[Reklame for Valsemøllen] Har du en svaghed for sprød mad? Måske endda ligefrem chips og den slags? Men vil du gerne ha’ et lidt sundere alternativ? Så prøv de hjemmebagte gulerodskiks. En sund snack, som du endda kan lave helt glutenfri. Tricket med gulerødder og kanel gør kiksene en smule søde helt naturligt, men de

Sunde snickersmuffins med chokolade

·
20 reviews
·
25 minutes
·

En lækker opskrift på sundere snickers muffins med peanutbutter og peanuts. En god sund kage, som er så god som en sund snack eller en sund dessert.

Sunde kiks med hørfrø og chiafrø - sund snack | Mummum.dk

·
1 review
·
1.5 hours
·

Opskrift på verdens nemmeste sunde snack, nemlig de her sunde kiks lavet på bare hørfrø og chiafrø. De består kun af 2 ingredienser og er perfekte som et sundt mellemmåltid eller som en del af en sund morgenmad eller frokost. Opbevar dem i en lufttæt beholder som en kagedåse eller lignende, så kan de sagtens holde sig i en måned.

Kikærtekage af 3 ingredienser (glutenfri og sukkerfri) - Sydhavnsmor

Kikærtekage af 3 ingredienser (glutenfri og sukkerfri) - kan det blive meget bedre? Jeg elsker denne gode kage, og det gør de fleste andre også :)

Sunde mokka trøfler - Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

·
3 reviews
·
15 minutes
·

Opskrift på sunde chokoladetrøfler med kaffe

Opskrift: Sunde snickerskugler, der smager himmelsk | ELLE

Med kun fire ingredienser på listen, er denne sunde snack fra Julie Bruun både lækker og ualmindeligt nem at lave! Se opskriften på sunde snickerskugler lige her.

Sunde hjemmelavede knækbrød - Italiensk Mad .com

Sunde hjemmelavede knækbrød er alletiders snack for hele familien! Smør en lækker tapanade på og nyd et glas vin hertil eller læg et knækbrød i madpakken.

chiaknækbrød glutenfri og LCHF

Chiaknækbrød - opskrift på lækre, sprøde glutenfrie og low carb knækbrød

Opskriften på chiaknækbrød har jo gået sin sejrsgang, siden jeg postede den for første gang tilbage i 2014. Og med rette. For det er få brød, jeg har lavet så mange gange som disse chiaknækbrød. Igennem årene har jeg gjort opskriften lidt nemmere, så jeg har opdateret fremgangsmåden i opskriften nedenfor. Chiaknækbrød – med dejligt knas Jeg spiser meget sjældent LCHF-brøderstatninger. Hvis jeg skal have en skive af noget, foretrækker jeg noget, der knaser, og når den trang kommer over mig…

Chiaknækbrød med oregano og peber - opskrift på glutenfrie og low carb knækbrød uden æg

Chiaknækbrød med oregano og peber - opskrift på sundt knækbrød

Idéen med at lave de populære chiaknækbrød med oregano og peber kom fra en læser her på bloggen, som tippede mig om denne lækre variant. Jeg har næsten altid chiaknækbrød på lager. Jeg bruger da min gode, gamle opskrift, ja eller faktisk bruger jeg ikke opskrift længere men bikser bare kerner, salt vand sammen i en skål. Chiaknækbrød er stort set den eneste slags “LCHF-brød”, jeg gider og spise, men til gengæld gider jeg så ret godt at spise dem. De smager jo fuldstændig forrygende. Jeg har…

Sund banankage

Sund banankage

·
5 reviews
·

Svampet, lækker og sund banankage, der får sin fantastiske sødme fra dadler og bananer. De ledsages af knasende stykker mørk chokolade, og hvedemelet er erstattet af havregryn og mandler. Gå til: IngredienserFremgangsmådeAntal kalorier og kulhydraterSpørgsmål og svar

Glutenfri vegansk brownie uden sukker, af 3 ingredienser - Sydhavnsmor

Glutenfri vegansk brownie uden sukker, af 3 ingredienser - Sydhavnsmor

Glutenfri vegansk brownie

Sunde chokoladeboller - Sunde proteinboller med choko | Mummum.dk

Sunde chokoladeboller - Sunde proteinboller med choko | Mummum.dk

·
104 reviews
·
30 minutes
·

Nem opskrift på sunde chokoladeboller med højt proteinindhold. De mætter godt og er perfekte som en sund morgenmad, en sund frokost eller sund snack.