More ideas from Tanja
Blinis med chiliost, sprødstegt serranoskinke og ruccola | Mummum

Blinis med chiliost, sprødstegt serranoskinke og ruccola | Mummum

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Verdens beste Daimkake – Herregud så godt! – Gladkokken

Verdens beste Daimkake – Herregud så godt! – Gladkokken

Sund snickerskage. En super nem opskrift på en virkelig lækker kage uden tilsat sukker, mel og smør. En kage som giver en oplevelse af noget rigtig syndigt.

Sund snickerskage. En super nem opskrift på en virkelig lækker kage uden tilsat sukker, mel og smør. En kage som giver en oplevelse af noget rigtig syndigt.

Anne Naturglad: Tærte med røget mørbrad og blomkål

Anne Naturglad: Tærte med røget mørbrad og blomkål

Denne sauce er virkelig simpel, men smager bare så godt. Den er god til svinekød og fjerkræ. Saucen kan med fordel laves 2 dl. grøntsa...

Denne sauce er virkelig simpel, men smager bare så godt. Den er god til svinekød og fjerkræ. Saucen kan med fordel laves 2 dl. grøntsa...

Til jul fik jeg en Römertopf af min mormor. I sidste uge da mine forældre var på besøg skulle den for første gang i brug. I römertopf’en kom jeg en hel kylling fyldt med æble, citron og frisk timian ovenpå en god portion rodfrugter. Jeg havde luret lidt rundt på nettet for at se hvordan...Read More »

Til jul fik jeg en Römertopf af min mormor. I sidste uge da mine forældre var på besøg skulle den for første gang i brug. I römertopf’en kom jeg en hel kylling fyldt med æble, citron og frisk timian ovenpå en god portion rodfrugter. Jeg havde luret lidt rundt på nettet for at se hvordan...Read More »

En lækker lakseret til en frokostbuffet. Ingredienser: 5 plader butterdej 350 g. varmrøget laks 500 g. frossen bredbladet spinat 350 g. pikant ost, naturel salt og peber Fremgangsmåde: Bland laks, spinat og ost og smag til med salt og peber. Tø…

En lækker lakseret til en frokostbuffet. Ingredienser: 5 plader butterdej 350 g. varmrøget laks 500 g. frossen bredbladet spinat 350 g. pikant ost, naturel salt og peber Fremgangsmåde: Bland laks, spinat og ost og smag til med salt og peber. Tø…