Pinterest
Rustic wood reindeer by PaulaFolawn on Etsy

Rustic wood reindeer

Rustic wood reindeer by PaulaFolawn on Etsy

Chokoladeboller m. kardemomme

Chokoladeboller m. kardemomme

IMG_0242.JPG

Crochet lion amigurumi – Pattern (Free)

IMG_0242.JPG

Basic Character Doll Amigurumi Crochet Pattern Basic Character

Basic Character Doll Amigurumi Crochet Pattern Basic Character

Hæklet fugl (med opskrift) - Design by Dalkær

Hæklet fugl (med opskrift) - Design by Dalkær

Crochet Hello Kitty Angel handbag | by Oslofias

Crochet Hello Kitty Angel handbag | by Oslofias

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Trænger du også til variation i dit kartoffel-tema? Prøv disse ovnstegte kartofler vendt i olie, hvidløg og timian og pakket ind i bacon. Små frække baconkartofler

Trænger du også til variation i dit kartoffel-tema? Prøv disse ovnstegte kartofler vendt i olie, hvidløg og timian og pakket ind i bacon. Små frække baconkartofler

Verdens nemmeste og bedste hjemmebagte boller

Verdens bedste hjemmebagte boller

Verdens nemmeste og bedste hjemmebagte boller

Klassiske klejner

Klassiske klejner

Citron marengs roulade

Citron marengs roulade


Flere idéer
CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Fynsk brunsviger

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger

Mette Blomsterberg vaniljekranse, og de skal afprøves denne jul...

Mette Blomsterberg vaniljekranse, og de skal afprøves denne jul...

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

Dk opskrift. Marcipanruder med jordbærmousse

Dk opskrift. Marcipanruder med jordbærmousse

Himmelsk marengskake | Det søte liv

Himmelsk marengskake | Det søte liv

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Mit indlæg om vaniljekranse er meget populært. Der er rigtig mange, der hvert år er inde og søge opskriften frem. I år vil jeg vise hvord...

Mit indlæg om vaniljekranse er meget populært. Der er rigtig mange, der hvert år er inde og søge opskriften frem. I år vil jeg vise hvord...

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Fantastisk kage med masser af dejlig kanelremonce. Kagen ser imponerende ud, men den er faktisk slet ikke så svær at lave.

Kanelstjerne - lækker opskrift på kanelstjernekage

Fantastisk kage med masser af dejlig kanelremonce. Kagen ser imponerende ud, men den er faktisk slet ikke så svær at lave.

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce