Italian Cream Stuffed Cannoncini (Puff Pastry Horns)
Crispy and buttery puff pastry cannoncini (horns) filled with velvety and rich custard cream I want to start the new year with something special. Something Italian. Something that I simply looove. Something that is ... what's the right word?!?... DESSERT of course!! And I don't mean any random dessert but a crispy and buttery puff pastry shell exploding with rich and sinfully creamy custard. Here is all I love (and need) in a pastry: lick-your-finger delicious (seriously!), easy to make (I…
Chocolate Cake
This Chocolate Cake is super-rich, and beyond moist. You could leave out it on the counter for several days and it would still be luscious.
Opskrift på Number Cake og lidt om kagebestillinger
Årh, hvor fik jeg bare meget kærlighed i går på Instagram, efter at jeg postede et billede af denne Number Cake og de to lagkager, som jeg var så heldig at få lov til at bage til Lukas Grahams 30-års fødselsdag.
How to make Cannoli Cream • Food Folks and Fun
Indulge in sweet Cannoli Cream with this simple baking tutorial that will leave your guests swooning after dessert.
Flødeboller på under ét minut.
Mælkesnitter - Nem opskrift på mælkesnitter | Mummum.dk
Nem opskrift på hjemmelavede mælkesnitter som dem fra Kinder. Den her opskrift på mælkesnitter er super nem og så får du de lækreste snitter.
Skumfiduser på under ét minut.
Opskrift på lækker chokoladelagkage med chokoskum og bær
Lækker chokoladelagkage med chokoskum og bær - en sand chokoladedrøm med luftige bunde og ganache. En meget rustik og nem kage. Brombærrene er fra min mormor og morfars have. Årh, det er altså bærlykke, med selvplukkede brombær!
Iced Milk & Honey Latte - Marnie Rae
Champagne Cupcakes | The Best New Years Dessert
These Champagne Cupcakes are super moist and full of satisfying champagne flavor! They’d be perfect For New Year’s Eve or any other special occasion.
Fastelavnsboller af wienerbrødsdej med kagecreme og flødeskum - Opskrift på fastelavnsboller
Disse fastelavnsboller af wienerbrødsdej med kagecreme og flødeskum er nok noget nær det bedste der findes. Helt klassiske fastelavnsboller bagt med wienerbrødsdej og kagecreme, fyldt med letpisket flødeskum og pyntet med den bedste chokoladeglasur og syrligt hindbærpulver. Det er faktisk første gang, at jeg selv bager wienerbrød, jeg har dog prøvet at lave det med min mor flere gange, men aldrig alene. Det gik sørme over alt forventning og fastelavnsbollerne blev vanvittigt gode. Jeg har…