Pinterest
Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Spidskål opskrift: Se hvordan du nemt laver ovnbagt spidskål med skinke, hvor stykker af spidskål omvikles med parmaskinke og bages i ovnen. Ovnbagt spidskål med skinke er nem at lave, og smager super godt som tilbehør

Spidskål opskrift: Se hvordan du nemt laver ovnbagt spidskål med skinke, hvor stykker af spidskål omvikles med parmaskinke og bages i ovnen. Ovnbagt spidskål med skinke er nem at lave, og smager super godt som tilbehør

Jensens Whisky Sauce – Lav din egen

Jensens Whisky Sauce – Lav din egen (Recipe in Danish)

kartoffelrösti opskrift

Rösti - lavet i æbleskivepanden

Verdens bedste paprika flødesauce, der laves af hønsefond, paprika og fløde. Super god sovs til schnitzler og koteletter. Og meget andet. Til paprika flødesauce til fire personer skal du bruge: 2 d…

Paprika flødesauce (til schnitzler og koteletter) - opskrift fra Guffeliguf.

Pikantbagt kartoffelmos

Pikantbagt kartoffelmos

Dressing med sennep er perfekt til ovnbagte kartofler, sprøde fritter, bøffer eller som dressing i burgere. Få en nem opskrift her!

Dressing med sennep er perfekt til ovnbagte kartofler, sprøde fritter, bøffer eller som dressing i burgere. Få en nem opskrift her!

Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter e...

Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter e...

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 mi

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 mi

Opskrift på en god hvidløgsmos, der laves med kartofler og hvidløg, som koges møre. Derefter bages mosen i ovnen til den er gylden. Til hvidløgsmos til fire personer skal du bruge: 600 gram kartofl…

Opskrift på en god hvidløgsmos, der laves med kartofler og hvidløg, som koges møre. Derefter bages mosen i ovnen til den er gylden. Til hvidløgsmos til fire personer skal du bruge: 600 gram kartofl…

Denne sauce lavede jeg til nytår som tilbehør til oksemørbrad. Det er en fyldig sauce, så den egner sig fortrinligt til rødt kød. 1 ...

Denne sauce lavede jeg til nytår som tilbehør til oksemørbrad. Det er en fyldig sauce, så den egner sig fortrinligt til rødt kød. 1 ...

Jeg tror aldrig, at jeg kan blive træt af grønkål, selvom det er på menuen mindst et par gange om ugen hele efteråret. Det smager bare skønt, er sundt og ser samtidig så pænt ud. Her serveres den rå g

Grønkålssalat med granatæble, appelsin og valnødder (Sofies Spisekammer)

Jeg tror aldrig, at jeg kan blive træt af grønkål, selvom det er på menuen mindst et par gange om ugen hele efteråret. Det smager bare skønt, er sundt og ser samtidig så pænt ud. Her serveres den rå g

appelsindampede-gulerødder-3

appelsindampede-gulerødder-3

græske kartofler

græske kartofler