Fantastisk opskrift på mørbrad, der er fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Fyldt mørbrad med pikantost og bacon

Fantastisk opskrift på mørbrad, der er fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret - både til hverdag og når man har gæster.

Fyldte snackpebre

Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret - både til hverdag og når man har gæster.

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Fyldt Mørbrad   Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber  Sådan gør du:  Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

En virkelig god og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, der bliver dejlig sticky og med masser af smag. Mørbraden masseres grundigt med brun farin, paprika og salt. Foto: Guffeliguf.dk.

En virkelig god og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, der bliver dejlig sticky og med masser af smag. Mørbraden masseres grundigt med brun farin, paprika og salt. Foto: Guffeliguf.dk.

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Jeg elsker simremad og Mørbradgryde er bestemt ingen undtagelse. Jeg er sikker på at der findes mange variationer af Mørbradgryde, vi har alle vores favoritter når det kommer til mormormad ikk', og her får du så lige min version af denne skønne ret. Den er fuld af smag selv om det er gris vi snakker om og den ligger godt i maven sammen med en god gang kartoffelmos. Skønt med de gamle retter der lige popper op til overfladen engang imellem ikk. Kalorieindholdet i en portion Mørbradgryde er…

Jeg elsker simremad og Mørbradgryde er bestemt ingen undtagelse. Jeg er sikker på at der findes mange variationer af Mørbradgryde, vi har alle vores favoritter når det kommer til mormormad ikk', og her får du så lige min version af denne skønne ret. Den er fuld af smag selv om det er gris vi snakker om og den ligger godt i maven sammen med en god gang kartoffelmos. Skønt med de gamle retter der lige popper op til overfladen engang imellem ikk. Kalorieindholdet i en portion Mørbradgryde er…

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Saftige stykker svinemørbrad i en cremet hvidvinssauce med bacon og rød peber. Servér eksempelvis med pasta eller ris.

Svinemørbrad i hvidvinssauce

Saftige stykker svinemørbrad i en cremet hvidvinssauce med bacon og rød peber. Servér eksempelvis med pasta eller ris.

Når talen falder på koteletter i fad, så menes der som oftest koteletter i en fløde og tomatbaseret sauce med paprika – herhjemme sværger vi til denne opskrift, men denne her variant med karry, ananas og champignons er absolut også værd at huske på. Det er en ret, som efterhånden har fulgt mig i en del år, og …

Når talen falder på koteletter i fad, så menes der som oftest koteletter i en fløde og tomatbaseret sauce med paprika – herhjemme sværger vi til denne opskrift, men denne her variant med karry, ananas og champignons er absolut også værd at huske på. Det er en ret, som efterhånden har fulgt mig i en del år, og …

Pinterest
Søg