Der er ikke noget bedre end simremad på en kold vinterdag. Hvis maden tilmed er lidt stærk, kan man næsten glemme de kolde tæer og den lange udsigt til foråret.Bruger du et helt stykke kød som bov eller spidsbryst, tilfører du mere dybde til smagen.

Der er ikke noget bedre end simremad på en kold vinterdag. Hvis maden tilmed er lidt stærk, kan man næsten glemme de kolde tæer og den lange udsigt til foråret.Bruger du et helt stykke kød som bov eller spidsbryst, tilfører du mere dybde til smagen.

Müslibarer med kondenseret mælk

Müslibarer med kondenseret mælk

Skindstegt laks på bund af flødekogte porrer med æble/peberrodssauce

Skindstegt laks på bund af flødekogte porrer med æble/peberrodssauce

Panna Cotta med jordbær

Panna Cotta med jordbær

IMG_2337

IMG_2337

Anne's hyggested: Knækbrød fra amo-bagebog 3.

Anne's hyggested: Knækbrød fra amo-bagebog 3.

Pinterest
Search