Susanne Olsen
More ideas from Susanne
Denne lagkage imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser, en chokolademousse og en hindbærmousse, og et væld af friske bær på toppen.

Denne lagkage imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser, en chokolademousse og en hindbærmousse, og et væld af friske bær på toppen.

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød og spidskål skal du til fire personer bruge: 250 gram revne gulerødder 250 gram fintsnittet

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød og spidskål skal du til fire personer bruge: 250 gram revne gulerødder 250 gram fintsnittet

Mild og cremet gulerods-peberfrugtsuppe med sprød kylling

Mild og cremet gulerods-peberfrugtsuppe med sprød kylling

Thai suppe - min yndlings suppe over dem alle. Den bedste jeg nogensinde har lavet. Prøv den, jeg lover den er god

Thai suppe - min yndlings suppe over dem alle. Den bedste jeg nogensinde har lavet. Prøv den, jeg lover den er god

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.