Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Grøntsagsfrikadeller: et halvt hovede finthakket broccoli, en halv revet squash (pres væsken ud med hænderne), 2 hakkede løg, 3 hakkede hvidløg, 2 æg, 1 dl fuldkornsmel, 1 spsk sesamfrø, salt og peber blandes og steges som frikadeller i en blanding af smør og olie. God weekend! ☀️/Katrine

Grøntsagsfrikadeller: et halvt hovede finthakket broccoli, en halv revet squash (pres væsken ud med hænderne), 2 hakkede løg, 3 hakkede hvidløg, 2 æg, 1 dl fuldkornsmel, 1 spsk sesamfrø, salt og peber blandes og steges som frikadeller i en blanding af smør og olie. God weekend! ☀️/Katrine

Lav en lækker sennepsdressing, vend en pose rodfrugter heri, bag i ovnen og vupti har du søde sprøde ovnbagte rodfrugter

Ovnbagte rodfrugter: bages i en lækker sennepsdressing,

Franskmændene er supergode til at lave gratiner af enhver art. Denne er en rigtig klassiker med smæk på løg- og hvidløgssmagen

Franskmændene er supergode til at lave gratiner af enhver art. Denne er en rigtig klassiker med smæk på løg- og hvidløgssmagen

De her fyldte peberfrugter er SÅ lækre! Fyldet er med oksekød og ris og er proppet med smag fra krydderier, majs og ost.

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød

De her fyldte peberfrugter er SÅ lækre! Fyldet er med oksekød og ris og er proppet med smag fra krydderier, majs og ost.

Råmarinerede rødløg med appelsin og timian --> Madbanditten.dk

Marinated red onions have the sweetest taste and the most intense purple color. Use them on your salad or in your sandwich. Easy recipe here:

Honningbagte nye gulerødder, kartofler og asparges

Honningbagte nye gulerødder, kartofler og asparges (God mad og søde sager)

Honningbagte nye gulerødder, kartofler og asparges

Pinterest
Search