Chocolate cake with meringue

Chokoladekage med kakaomarengs

citron marengs roulade - lemon meringes roulade - opskrift (Recipe in Danish)

Citron marengs roulade

citron marengs roulade - lemon meringes roulade - opskrift (Recipe in Danish)

Fynsk brunsviger

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in…

Her kommer superdesserten over alle superdesserter – herligheten lages kjapt i food processor og stekes i en og samme form, likevel ender du opp med en frisk, søt og nydelig dessert med en søtsyrlig sitronsaus i bunnen. Med andre ord en “2-i-1” dessert som i tillegg lager lite oppvask. Den lemon curd-aktige sausen lager seg selv …

Her kommer superdesserten over alle superdesserter – herligheten lages kjapt i food processor og stekes i en og samme form, likevel ender du opp med en frisk, søt og nydelig dessert med en søtsyrlig sitronsaus i bunnen. Med andre ord en “2-i-1” dessert som i tillegg lager lite oppvask. Den lemon curd-aktige sausen lager seg selv …

Fragilité med hindbærcreme og forårsfornemmelser

Fragilité med hindbærcreme og forårsfornemmelser

Himmelske kager: Mandelkage med marengs og rabarbercreme

Himmelske kager: Mandelkage med marengs og rabarbercreme

Den bedste opskrift på gammeldags krydderkage med varme krydderier og masser af rosiner - perfekt til en kop te på kolde efterårs- og vinterdage.

Old-Fashioned Ginger Cake with Raisins - Gammeldags Krydderkage med Rosiner - Kryddkaka.

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Pinterest
Search