Solbærmarmelade med dadler (ingen tilsat sukker) - Julie Karla, Sunde Opskrifter, Low Carb Opskrifter

This blackcurrant jam is made without any refined sugar. Instead I& used the naturally sweet medjool dates and chia seeds, which makes the jam thicken.

350 g solbær 280 g sukker 5 dl vodka Læg solbærene i et glas. Hæld sukker og vodka over. Glasset skal opbevares mørkt. Ryst glasset fo...

350 g solbær 280 g sukker 5 dl vodka Læg solbærene i et glas. Hæld sukker og vodka over. Glasset skal opbevares mørkt. Ryst glasset fo...

Solbærblade dufter, bare man strejfer dem. De er gode i brændevin, og nogle blade i syltede agurker og asier giver eddiken en god krydring.

Solbærblade dufter, bare man strejfer dem. De er gode i brændevin, og nogle blade i syltede agurker og asier giver eddiken en god krydring.

Solbærsyltetøj med rom, Danmark,Andet, Tilbehør, Syltning, opskrift

Solbærsyltetøj med rom, Danmark,Andet, Tilbehør, Syltning, opskrift

Opskrift på den bedste og hjemmelavede solbær sirup, der blot kræver tre ingredienser. Solbærsirup laves på solbærsaft. Til solbær sirup skal du bruge: 3 deciliter solbærsaft, evt. fra Bornholms Mo…

Opskrift på den bedste og hjemmelavede solbær sirup, der blot kræver tre ingredienser. Solbærsirup laves på solbærsaft. Til solbær sirup skal du bruge: 3 deciliter solbærsaft, evt. fra Bornholms Mo…

Skal du lige have brugt de sidste bær fra sidste sommer? Lav en nem tærte - meget hurtigt!( 15 min + 25 min i ovnen) Du skal bruge: 500 g ribs, solbær, rabarber eller stikkelsbær i mindre stykker 1⁄2 spsk kartoffelmel 1 tsk stødt kanel 100 g flormelis (ca. 2 dl) 60 g havregryn (ca. 1 1⁄2 dl) 90 g hvedemel (ca. 1 1⁄2 dl) 3 spsk flormelis 125 g koldt smør Creme fraiche, vaniljeis eller flødeskum Læg frugten i en skål med kanel, kartoffelmel og flormelis. Bland det godt og lad det stå lidt…

Skal du lige have brugt de sidste bær fra sidste sommer? Lav en nem tærte - meget hurtigt!( 15 min + 25 min i ovnen) Du skal bruge: 500 g ribs, solbær, rabarber eller stikkelsbær i mindre stykker 1⁄2 spsk kartoffelmel 1 tsk stødt kanel 100 g flormelis (ca. 2 dl) 60 g havregryn (ca. 1 1⁄2 dl) 90 g hvedemel (ca. 1 1⁄2 dl) 3 spsk flormelis 125 g koldt smør Creme fraiche, vaniljeis eller flødeskum Læg frugten i en skål med kanel, kartoffelmel og flormelis. Bland det godt og lad det stå lidt…

Himmelske kager: Muffins med hvid chokolade, solbær og mandler

Himmelske kager: Muffins med hvid chokolade, solbær og mandler

.. Jo jeg var nemlig ikke helt færdig, med det kilo solbær jeg fik plukket. Jeg tog nemlig 200 g fra til lidt lækkerier og havde da også udset mig en opskrift. Jeg ville forsøge en variation af min tidligere bagte forårskage med rabarber der dog nok ville blive en anelse mere syrlig. Oh og sikke en ...Læs mere ..

.. Jo jeg var nemlig ikke helt færdig, med det kilo solbær jeg fik plukket. Jeg tog nemlig 200 g fra til lidt lækkerier og havde da også udset mig en opskrift. Jeg ville forsøge en variation af min tidligere bagte forårskage med rabarber der dog nok ville blive en anelse mere syrlig. Oh og sikke en ...Læs mere ..


More ideas
Pinterest
Search