Forarbejde. Der er en del arbejde i Claus Meyers honnningkage. Men det er alle anstrengelserne værd. Foto: Maria P

Bag Claus Meyers berømte honningkage

Konfekten kan både nydes til et varmt glas gløgg eller bare en lille espresso.

Konfekten kan både nydes til et varmt glas gløgg eller bare en lille espresso.

Eksperten viser: Sådan laver du dine egne fyldte chokolader

Eksperten viser: Sådan laver du dine egne fyldte chokolader

Cookie Cakes, Jul, Chocolate Heaven, Sugar Rush, Sweet Cookies, Candy, Christmas, Homemade, Sugaring

Chokoladebloggeren Maja Vase fra Chocolat er pjattet med disse saltkarameltrøfler. Faktisk så pjattet, at hun serverer og spiser dem både, når sneen daler og solen steger. De rocker året rundt!

Chokoladebloggeren Maja Vase fra Chocolat er pjattet med disse saltkarameltrøfler. Faktisk så pjattet, at hun serverer og spiser dem både, når sneen daler og solen steger. De rocker året rundt!

Har du prøvet at lave fyldte chokolader? Det er ikke særlig svært, selvom det involvere at temperere chokolade – men det kræver en god chokoladeform, kvalitetschokolade, et termometer, en dejskraber og lidt tålmodighed. Vi starter med formen. Man kan købe … Læs resten →

Har du prøvet at lave fyldte chokolader? Det er ikke særlig svært, selvom det involvere at temperere chokolade – men det kræver en god chokoladeform, kvalitetschokolade, et termometer, en dejskraber og lidt tålmodighed. Vi starter med formen. Man kan købe … Læs resten →

Torrone Sardo (Sardinian Nougat) recipe on Food52

Torrone Sardo (Sardinian Nougat)

Torrone Sardo – Sardinian nougat Typically, any torrone is set between two special wafers known as ostia in Italian.

Karamelkugler med passionsfrugt, hvid chokolade og hindbær - Politiken.dk

Karamelkugler med passionsfrugt, hvid chokolade og hindbær

Karamelkugler med passionsfrugt, hvid chokolade og hindbær - Politiken.dk

Pinterest
Search