Bread & Cake

16 pins9 følgere
The world's best cookie now baked by your hand. Discover the secret to Momofuku Milk Bar cookies, described as "magically delicious" by NYTimes writer Ligaya Mishan.

The world's best cookie now baked by your hand. Discover the secret to Momofuku Milk Bar cookies, described as "magically delicious" by NYTimes writer Ligaya Mishan.

Corn Flake Oatmeal Chocolate Chip Cookies from chef-in-training.com ...These cookies are SO good and have such a great texture!

Cornflake Oatmeal Chocolate Chip Cookies

Corn Flake Oatmeal Chocolate Chip Cookies from chef-in-training.com ...These cookies are SO good and have such a great texture!

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Jeg så det her billede på Facebook for noget tid siden, og jeg ledte efter en opskrift, nu har jeg fundet en opskrift, oversat den og afprøvet den, og ja det er lige så godt som det ser ud, lad jer…

Jeg så det her billede på Facebook for noget tid siden, og jeg ledte efter en opskrift, nu har jeg fundet en opskrift, oversat den og afprøvet den, og ja det er lige så godt som det ser ud, lad jer…

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (2)

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (2)

Three Cheese Broccoli Rabe, Prosciutto and Roasted Red Pepper Stromboli

Three Cheese Broccoli Rabe, Prosciutto and Roasted Red Pepper Stromboli


Flere idéer
Pinterest
Søg