Stephanie Pedersen

Stephanie Pedersen

Stephanie Pedersen
Flere idéer fra Stephanie
Bikuber - En skøn marengstop fyldt med fløde rørt op med lækker chokolade for så at blive "toppet" med et drys kakao - Vanvittig nemt og super lækkert...

Bikuber - En skøn marengstop fyldt med fløde rørt op med lækker chokolade for så at blive "toppet" med et drys kakao - Vanvittig nemt og super lækkert...

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Ukendt - Egetræsbord / plankebord / spisebord

Ukendt - Egetræsbord / plankebord / spisebord

Plankebord - str. 220*84 - gammelt træ

Plankebord - str. 220*84 - gammelt træ

salvaged wood table + hairpin legs

salvaged wood table + hairpin legs

Greek Lemon Garlic Chicken Salad with an incredible dressing that doubles as a marinade! Complete with Tzatziki and homemade flatbreads, it's a winner! | http://cafedelites.com

Greek Lemon Garlic Chicken Salad with an incredible dressing that doubles as a marinade! Complete with Tzatziki and homemade flatbreads, it's a winner! | http://cafedelites.com

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Overdådige, smukke, luftige og lækre små nøddekager med jordbærskum er en fin, enkel sommerdessert.

Overdådige, smukke, luftige og lækre små nøddekager med jordbærskum er en fin, enkel sommerdessert.