Kage og dessert

17 Pins49 Følgere
Large lemon ice cubes for punch or water.

Large lemon ice cubes for punch or water.

Christmas Tree Meringues

Christmas Tree Meringues

Love this!

Love this!

santa hat brownies

santa hat brownies

anna and blue paperie: Easy Cupcake Icing Tutorials

anna and blue paperie: Easy Cupcake Icing Tutorials

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Fiskekage med orm

Fiskekage med orm

Easy Bunny Cakes - Betty Crocker

Easy Bunny Cake

Easy Bunny Cakes - Betty Crocker

Cowgirl Cookies by Bakerella, via Flickr

Cowgirl Cookies by Bakerella, via Flickr

Sommerdessert med floedeboller og  jordbaer. Lav etv. bare guf af hvider og varm sukkerlage, i stedet for floedeboller og tilsaet evt. smaa chokoladestykker.

Sommerdessert med floedeboller og jordbaer. Lav etv. bare guf af hvider og varm sukkerlage, i stedet for floedeboller og tilsaet evt. smaa chokoladestykker.


Flere idéer
Mazarinkage, recipe in English from the My Danish Kitchen blog.

Mazarinkage, recipe in English from the My Danish Kitchen blog.

Danish ice cream cone

Danish ice cream cone

Easy to make and wonderful to have on a chilly day to warm you up, tarteletter are an awesome Danish dish for any time of the year. http://www.facebook.com/unisouthdenmark

Easy to make and wonderful to have on a chilly day to warm you up, tarteletter are an awesome Danish dish for any time of the year. http://www.facebook.com/unisouthdenmark

apples to apples

apples to apples

Fødselsdagsboller 24 stk.

Fødselsdagsboller 24 stk.

Snobrød. 250 g. mel, 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. bagepulver, 1 tsk. margarine og 1 1/2 dl. mælk. Bland det tørre og spæd med mælk lidt efter lidt. Dejen skal være sej. Bages ved at rulle en pølse af lidt dej, sno det rundt om en pind. Når brødet slipper pinden efter ca. 15 - 20 min. er det færdig. Kan fyldes med syltetøj.

Snobrød. 250 g. mel, 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. bagepulver, 1 tsk. margarine og 1 1/2 dl. mælk. Bland det tørre og spæd med mælk lidt efter lidt. Dejen skal være sej. Bages ved at rulle en pølse af lidt dej, sno det rundt om en pind. Når brødet slipper pinden efter ca. 15 - 20 min. er det færdig. Kan fyldes med syltetøj.

Scandinavian Street Food: Danish Æbleskiver For Christmas

Scandinavian Street Food: Danish Æbleskiver For Christmas

Danish beet and leverpostej smørrebrød (liver sausage sandwich on Danish Rye bread with beet)

Danish beet and leverpostej smørrebrød (liver sausage sandwich on Danish Rye bread with beet)

Wienerbrød & Fastelavnsboller

Wienerbrød & Fastelavnsboller

Traestammer - tree logs (marzipan wrapped choc cake) First time I made them it was a mess, and we got too tipsy!

Traestammer - tree logs (marzipan wrapped choc cake) First time I made them it was a mess, and we got too tipsy!

Pinterest
Søg