When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

J U L

Få opskrifter på alle julens lækkerier fra SPIS BEDRE. Her er alt fra julekonfekt, julesnaps, julesalater, juledesserter, julebag og julesmåkager til den store…
More
·
210 Pins
 1w
Collection by
Æbleskiver med marcipan - en anderledes klassiker
Julens klassiker i en lidt friskere udgave med et strejf af hyldeblomst i dejen. Spis dem med syltetøj eller prøv vores søde, let syrlige rabarberkompot, som du her får opskriften på.
Du kan som bekendt købe færdiglavede æbleskiver, men det så hyggeligt at lave selv, og så smager de også meget bedre! Find æbleskivejernet frem, og kast dig ud i et hyggeligt juleprojekt.

J U L E B A G

42 Pins
Glem alt om "less is more", og invitér i stedet din indre Disney-prinsesse med i køkkenet, når du skal pynte denne julekage med tyttebærsyltetøj. Kombinér slik, kager, marengskys og krymmel på toppen af kagen.
Blanc-manger med abrikossauce
Må man ikke godt begynde at glæde sig lidt til december? Vi kan i hvert fald ikke lade være, og med denne nyfortolkning af den klassiske risalamande glæder vi os endnu mere. Sig goddag til julens nye hit: Risalamande-cheesecake!

J U L E K A G E R

30 Pins
Denne skønne chokolade-brud består af både fristende mælkechokolade og skøn mørk - og så giver den dig et lille kick med espressosmag.
Nøddetærter er en klassiker, som ikke blot kan nydes i den gode juletid, men hele året rundt. Brug en ekstra god chokolade og fremtryl knasende sprøde nøddetærter drysset med flagesalt.
Chokoladebark med tørrede rosenblade og flagesalt

J U L E C H O K O L A D E

4 Pins
Sprøde tarteletter med kylling fyldt til randen med smagfulde kyllingebryster og asparges i en lækker cremet sauce.
Her finder du alle vores opskrifter til årets julefrokost – både klassiske julefrokostretter og de mere moderne af slagsen. God fornøjelse i julekøkkenet – og god jul! #julefrokost #buffet #jul #julemad #opskrifter #juleopskrifter
En dejlig saftig og mør ribbenssteg er ikke sådan at kimse ad! Servér stegen med sprøde kartofler, syltede rødløg og en lækker estragonmayonnaise. Så bliver alle glade! #ribbensteg #opskrift #rødløg #julefrokost #aftensmad

J U L E F R O K O S T

15 Pins
Skal jeg vælge peking-, berberi- eller moulard-and? For at få den perfekte andesteg skal du tænke over, hvilken type and du køber. Her får du de bedste tips og tricks!
Ingen jul uden den klassiske risalamande! Her får du de bedste tips og tricks til få risalamanden lækker og luftig, så selv svigermor bliver stolt.
Sprøde svær og perfekt mørt kød er noget af det, der gør en flæskestegssandwich til en absolut favorit ved juletid.

J U L E M A D

38 Pins
Gløgg er julens klassiker, og hvorfor ikke lave den selv? Det er nemt, og så smager det altså bare bedre end den købte. Det vil dine gæster helt sikkert elske!
Chai-latte dufter og smager af hygge inden døre og giver dejlig varme til hele kroppen. I opskriften her koger du din egen chai-ekstrakt, som kan opbevares i køleskabet i en uges tid og giver ca. 8 glas chai-latte i alt.
Kakao i luksusudgaven med krydret kanel og søde, bløde skumfiduser. Det må være den perfekte drik, når man skal hygge og forkæle sig selv. #chokolade #kakao #kanel #skumfiduser #varmedrikke

J U L E D R I K K E

21 Pins
Rocky road er lækker og nem konfekt, hvor fyldet blot skal vendes godt rundt i den smeltede chokolade, så det danner sprøde eller bløde ”vejbump”. Perfekt som julesnack!
Den lækreste, seje og ikke rivende søde franske nougat med sprøde bidder af mandel og pistacie. Få en god opskrift på den franske specialitet her.
Læg de små citrusfrugter i sukkerlage, og tør dem derefter i ovnen. Så får du de dejligste kandiserede klementiner, du kan snacke af eller bruge som pynt på en snor.

K O N F E K T

25 Pins
Sprøde klejner med et tvist af citron | Spis Bedre
Vaniljekranse er nogle af de bedste julesmåkager i verden - og også de mest dekorative. Det er vi i hvert fald mange, der mener. Få den bedste opskrift på julens vaniljekranse her!
Flødeboller a la risalamande

S M Å K A G E R

22 Pins