Lilly Jørgensen

Lilly Jørgensen

Lilly Jørgensen
More ideas from Lilly
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Denne tærte er en klassiker i vores hjem. Den kommer på bordet mindst en gang om måneden. Begge piger spiser den med stor lyst og broccolien glider lige ned. Den er også lækker dagen efter til madpakken. Tærte med kylling, broccoli og bacon. Start med at tænd ovnen på 200 grader. Tærtedej: 225 g mel Continue Reading

Denne tærte er en klassiker i vores hjem. Den kommer på bordet mindst en gang om måneden. Begge piger spiser den med stor lyst og broccolien glider lige ned. Den er også lækker dagen efter til madpakken. Tærte med kylling, broccoli og bacon. Start med at tænd ovnen på 200 grader. Tærtedej: 225 g mel Continue Reading

Der findes mange skønne salater, som man kan tilberede, alt efter hvilket måltid man kaster sig  ud i. Bønnesalat med bacon er salaternes universalnøgle. Bønnesalat med bacon er en fantastisk skøn salat, som både mætter, smager af noget og fremfor alt kan bruges til et utal af forskellige måltider. Bønnesalat med bacon er en rigtig nem og…

Der findes mange skønne salater, som man kan tilberede, alt efter hvilket måltid man kaster sig ud i. Bønnesalat med bacon er salaternes universalnøgle. Bønnesalat med bacon er en fantastisk skøn salat, som både mætter, smager af noget og fremfor alt kan bruges til et utal af forskellige måltider. Bønnesalat med bacon er en rigtig nem og…

Lækre og rustikke koldhævede flütes - den nemmeste opskrift, hvor dejen bare skal røres sammen, hæves på køl og lægges på en plade med fugtige hænder.

Lækre og rustikke koldhævede flütes - den nemmeste opskrift, hvor dejen bare skal røres sammen, hæves på køl og lægges på en plade med fugtige hænder.

Kræmmerhuse med kyllingesalat, www.bydianawi.com

Kræmmerhuse med kyllingesalat, www.bydianawi.com

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.