Opskrifter

Collection by Solveig • Last updated 23 hours ago

125 
Pins

Top 5: Neue Ideen aus dem Waffeleisen | LECKER

Wer sagt eigentlich, dass ein Waffeleisen nur zum Backen klassischer Waffeln da ist? Keiner! Deshalb sind hier neue Ideen aus dem Waffeleisen.

0:44

Chocolate tricks! 😍👏🏻❤️ DIY-FOOD

122 Followers, 0 Following, 50 Posts - See Instagram photos and videos from PIN-DIY (@piindiiy)

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere

Salat med sund tunmousse og avocado | Mummum.dk

·
41 reviews
·
20 minutes
·

Den nemmeste opskrift på en lækker, nem og sund tunmousse salat. Det er super lækkert til både frokost eller som en sund aftensmad. Den er uden husblas og smør, og er derimod lavet med creme fraiche. Det her er en simpel basis opskrift på sund tunsalat, men man kan også sagtens putte lidt chili i den eller frisk rød peberfrugt.

Budapestrulle med kirsebær

·
8 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskirft på en sprød og lækker budapestrulle med kirsebær. Budapestrulle er en nøddemarengsroulade, som man fylder med fløde og frugt.

Summertime Watermelon Cake | The Lemon Apron

A showstopper for all your summer dessert tables. Layers of fresh watermelon are draped in berriess, stone fruit and mint leaves. Fun to make, and perfect for every diet!

Nytårsdessert - Chokolade/Karameltærte - Fru Østergaard

Nytårsdessert - Chokolade/Karameltærte - Fru Østergaard

Karameltærte med chokoladeganache, en et godt bud på en lækker nytårsdessert. For at desserten bliver helt perfekt, serveres den med vaniljeis.

Chokoladekage med karamel

·
54 reviews
·
2.5 hours
·

Den bedste chokoladekage med trøffel og karamel. En tre-lags kage som er super nem og enkel at lave uden en masse fancy ingredienser.

Flettede julehjerter af småkagedej

·
1 review
·
40 minutes
·

Flet de fineste julehjerter ud af to slags småkagedej – det er slet ikke svært, og de flotte hjerter smager skønt! Få opskriften her!

Cherry Tomato Tulips With Whipped Feta Filling

These cherry tomato tulips are SO PRETTY and they taste amazing!