Mad og drikke gærdej

85 Pins2 Følgere
Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Lav din egen hjemmelavet guf til isvaflerne nemt og billigt

Lav din egen hjemmelavet guf til isvaflerne nemt og billigt

DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

DSC_0739.jpg

Kylling i karry med ris ♥ jegelskermad.dk

Kylling i karry med ris ♥ jegelskermad.dk

Marengs med chokolade og havsalt. En super nem opskrift på store og knasende marengs med mørk chokolade og havsalt. Find opskrift og flere billeder her.

Marengs med chokolade og havsalt. En super nem opskrift på store og knasende marengs med mørk chokolade og havsalt. Find opskrift og flere billeder her.

Den lækreste kylling med bacon, champignons, porrer, ananas og spinat - vendt sammen med flødeost og indbagt i en skøn og sprød butterdej.

Den lækreste kylling med bacon, champignons, porrer, ananas og spinat - vendt sammen med flødeost og indbagt i en skøn og sprød butterdej.

Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen. Den smager fantastisk og rabarberne kan udskiftes med hindbær. 500 g. Rabarber i skiver eller hindbær 50…

Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen. Den smager fantastisk og rabarberne kan udskiftes med hindbær. 500 g. Rabarber i skiver eller hindbær 50…

Pinterest
Søg