Ærtedip med urter - opskrift på en sund dip med ærter og friske urter
Denne ærtedip med urter er superpopulær og passer perfekt til sommerens grill-middage. Det er bare altid et hit at have gode dips klar i køleskabet, så man hurtigt kan peppe hverdagsmaden op. Denne ærtedip er næsten altid på menuen, når jeg skal have gæster eller skal lave mad buffet-style. Se gode idéer til en sund sommerbuffet her: Menu til sommerfest Sidst havde jeg den på bordet, da jeg i lørdags holdt min forsinkede 40 års fødselsdag. Vi var 12 til spisning, og jeg lavede meeeeget mad…
Melonsalat med blåbær
Opskrift på en nem melonsalat med vandmelon, feta, blåbær og forårsløg. En fantastisk frisk kombination der passer godt til sommervarmen.
Grønkålssalat med avocadocreme
Rødkålsalat med quinoa, pekannødder og appelsindressing - Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard
Quinoasalat med broccoli og minuttern
Sund og lækker quinoasalat med minuttern, som man tidligere kaldte skinketern. Det smager godt og så tager det ingen tid at lave. Server med stegt broccoli. Få opskriften her!
Sommersalat med broccoli, feta og granatæble - Stinna
Aspargessalat med jordbær
Frisk forårssalat med danske asparges og jordbær. Friske asparges kan spises rå og er i sæson fra april til juni. Prøv også at spise asparges som snack dyppet i hummus eller guacamole. Ingredienser…
Sommersalat med bulgur, edamamebønner, granatæble og feta - Stinna
Broccolisalat med bacon og solsikkekerner – Christinas Køkken
Grønkålssalat med rødbede og en hemmelig ingrediens
Grønkålssalat med rødbede og solsikkekernesmør er så god, du bliver nødt til at lave den igen og igen. Det helt særlige er den gode kernesmør, som gør denne her grønkålssalat til noget lidt udover det sædvanlige, og det kan vi li'!