Fingerringe med halvædelsten

Ringe med facetteret dråbe i månesten og agat Til disse ringe er der brugt følgende materialer:  2 stk. fingerringe med stift og skål, forgyldt stål el. mat forgyldt stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret grå månesten 8x6mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret blå kalcedon 8x6mm 4 stk. perle, 4mm i forgyldt messing + bidtang + lim  Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til to perler og den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim perlerne og dråben fast.

Ringe med facetteret dråbe i månesten og agat Til disse ringe er der brugt følgende materialer: 2 stk. fingerringe med stift og skål, forgyldt stål el. mat forgyldt stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret grå månesten 8x6mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret blå kalcedon 8x6mm 4 stk. perle, 4mm i forgyldt messing + bidtang + lim Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til to perler og den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim perlerne og dråben fast.

Ringe med agat og månesten

Ringe med agat og månesten

fingerring med dråbe i aquamarin Til disse ringe er der brugt følgende materialer:  2 stk. fingerring med stift og skål, forgyldt stål el. mat forgyldt stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret aquamarin 12x8mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret aquamarin 16x11mm 1 stk. perle, 3mm forgyldt messing 1 stk. perle, 4mm forgyldt messing + bidtang + lim  Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til perlen og den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim perlen og dråbe

fingerring med dråbe i aquamarin Til disse ringe er der brugt følgende materialer: 2 stk. fingerring med stift og skål, forgyldt stål el. mat forgyldt stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret aquamarin 12x8mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret aquamarin 16x11mm 1 stk. perle, 3mm forgyldt messing 1 stk. perle, 4mm forgyldt messing + bidtang + lim Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til perlen og den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim perlen og dråbe

Ringe med aquamarin

Ringe med aquamarin

fingerring med pink månesten og rosa quarts Til disse ringe er der brugt følgende materialer:  2 stk. fingerring med stift og skål, i stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret rosenkvarts 12x8mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret pink månesten 12x8mm 2 stk. perle 3mm i forsølvet messing + bidtang + lim  Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til perlen og den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim perlen og dråben fast.

fingerring med pink månesten og rosa quarts Til disse ringe er der brugt følgende materialer: 2 stk. fingerring med stift og skål, i stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret rosenkvarts 12x8mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret pink månesten 12x8mm 2 stk. perle 3mm i forsølvet messing + bidtang + lim Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til perlen og den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim perlen og dråben fast.

Ringe med rosenkvarts og pink månesten

Ringe med rosenkvarts og pink månesten

fingerring med grøn ametyst Til disse ringe er der brugt følgende materialer:  2 stk. fingerring med stift og skål, i stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret grøn ametyst 16x11mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret lys ametyst 1611mm + bidtang + lim  Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim dråben fast.

fingerring med grøn ametyst Til disse ringe er der brugt følgende materialer: 2 stk. fingerring med stift og skål, i stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret grøn ametyst 16x11mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret lys ametyst 1611mm + bidtang + lim Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim dråben fast.

Ringe med grøn ametyst og lys ametyst

Ringe med grøn ametyst og lys ametyst

Fingerring med blå topaz Til disse ringe er der brugt følgende materialer:  2 stk. fingerring med stift og skål, forgyldt stål el. mat forgyldt stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret blå topaz 8x6mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret grøn ametyst 8x6mm + bidtang + lim  Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim dråben fast.

Fingerring med blå topaz Til disse ringe er der brugt følgende materialer: 2 stk. fingerring med stift og skål, forgyldt stål el. mat forgyldt stål 1 stk. dråbe, anboret facetteret blå topaz 8x6mm 1 stk. dråbe, anboret facetteret grøn ametyst 8x6mm + bidtang + lim Klip med bidtangen lidt af stiften så den passer i længden til den anborede dråbe. Kom en smule lim på stiften og lim dråben fast.

Ringe med blå topaz og grøn ametyst

Ringe med blå topaz og grøn ametyst

Pinterest
Søg