DIY | Smykker med kuglekæde

15 Pins176 Followers
En lille kollektion med øreringe, halskæder og armbånd lavet af forskellige typer af kuglekæder.  Det er nemt og hurtigt at lave disse smykker med kuglekæder og afslutninger.  Det er afslutninger til vævede armbånd som er brugt på en ny og anderledes måde. Med disse afslutninger er det muligt at designe forskellige smykker med en eller flere slags kuglekæde.  I eksemplet nedenfor er det vist hvordan kuglekæden forbindes til afslutningen. Samme fremgangsmåde er brugt til at lave alle viste…

No Registration Required - Free Uncensored Adult Chat. Start chatting with amateurs, exhibitionists, pornstars w/ HD Video & Audio.

Halskæde med kuglekæder i forskelllige metaller

Halskæde med kuglekæder i forskelllige metaller

Ørering med oxideret kuglekæde

Ørering med oxideret kuglekæde

Ørering med kuglekæde i forsølvet messing

ørering med kuglekæde i forsølvet messing

Ørestik med plade og kuglekæde i facetteret forgyldt messing - Til disse øreringe er der brugt følgende materialer:  2 stk. afslutning 15mm, forgyldt messing kuglekæde 1,5mm facet, forgyldt messing 1 par ørestik med 4mm plade, forgyldt sterlingsølv + bidtang + spidstang  Fremgangsmåden er den samme som beskrevet under halskæde med forgyldt kuglekæde.  I denne afslutning er der plads til 13 rækker af kuglekæde str. 1,5mm.

Ørestik med plade og kuglekæde i facetteret forgyldt messing - Til disse øreringe er der brugt følgende materialer: 2 stk. afslutning 15mm, forgyldt messing kuglekæde 1,5mm facet, forgyldt messing 1 par ørestik med 4mm plade, forgyldt sterlingsølv + bidtang + spidstang Fremgangsmåden er den samme som beskrevet under halskæde med forgyldt kuglekæde. I denne afslutning er der plads til 13 rækker af kuglekæde str. 1,5mm.

Øreringe med kuglekæde i forgyldt messing

øreringe med kuglekæde i forgyldt messing

Armbånd med guld facetteret sort kuglekæde

Armbånd med guld facetteret sort kuglekæde

Armbånd med forgyldt og oxideret +kuglekæde

Armbånd med forgyldt og oxideret +kuglekæde

halskæde med forgyldt kuglekæde

halskæde med forgyldt kuglekæde

Ørestik med kugle og facetteret kuglekæde i forsølvet messing - Til disse øreringe er der brugt følgende materialer:  2 stk. afslutning 15mm, stålfarvet messing kuglekæde 1,5mm facet, forsølvet messing 1 par ørestik med 3mm kugle, forgyldt sterlingsølv + bidtang + spidstang  Fremgangsmåden er den samme som beskrevet under halskæde med forgyldt kuglekæde.  I denne afslutning er der plads til 13 rækker af kuglekæde str. 1,5mm.

Ørestik med kugle og facetteret kuglekæde i forsølvet messing - Til disse øreringe er der brugt følgende materialer: 2 stk. afslutning 15mm, stålfarvet messing kuglekæde 1,5mm facet, forsølvet messing 1 par ørestik med 3mm kugle, forgyldt sterlingsølv + bidtang + spidstang Fremgangsmåden er den samme som beskrevet under halskæde med forgyldt kuglekæde. I denne afslutning er der plads til 13 rækker af kuglekæde str. 1,5mm.


More ideas
Pinterest
Search