DIY | Halskæder med stjernetegn

DIY | Halskæder med stjernetegn

Forgyldt mønt med stjernetegn i halskæde

Forgyldt mønt med stjernetegn i halskæde

Du kommer en smule lim på mønten og bruger en pincet til at placere din første krystal.

Du kommer en smule lim på mønten og bruger en pincet til at placere din første krystal.

øreringe med stjernetegn

øreringe med stjernetegn

Du gør det samme med resten af krystallerne.  Du har nu på en enkel og nem måde lavet dit stjernetegn og kan bruge det til en halskæde eller som øreringe.  Hvis du skal bruge dit stjernetegn til en halskæde, har jeg sat en 5mm øsken i mønten og som kæde har jeg brugt 60cm ankerkæde AR30 og samlet den i nakken med en 4mm øsken.

Du gør det samme med resten af krystallerne. Du har nu på en enkel og nem måde lavet dit stjernetegn og kan bruge det til en halskæde eller som øreringe. Hvis du skal bruge dit stjernetegn til en halskæde, har jeg sat en 5mm øsken i mønten og som kæde har jeg brugt 60cm ankerkæde AR30 og samlet den i nakken med en 4mm øsken.

For at lave Krebsen skal du bruge følgende materialer:  1 stk. forgyldt sterlingsølv mønt 15mm 4 stk. farvede krystaller 1,8mm 1 stk. pincet + Hypo-Cement lim (Loctite lim kan desværre ikke bruges, da det let misfarver)  Jeg har her valgt kun at vise 4 af stjernerne i Krebsen.  Du starter med at lave mærker på din mønt så du kan se hvor du skal placere dine krystaller. Her har jeg brugt en tusch med en fin spids.

For at lave Krebsen skal du bruge følgende materialer: 1 stk. forgyldt sterlingsølv mønt 15mm 4 stk. farvede krystaller 1,8mm 1 stk. pincet + Hypo-Cement lim (Loctite lim kan desværre ikke bruges, da det let misfarver) Jeg har her valgt kun at vise 4 af stjernerne i Krebsen. Du starter med at lave mærker på din mønt så du kan se hvor du skal placere dine krystaller. Her har jeg brugt en tusch med en fin spids.

Pinterest
Search