Really nice t-shirt rug. Like the tutorial on adding stitches after every pass. Beautiful.

Crochet Rug from Repurposed T-shirts

Use old t-shirts to make a crochet rug. Really nice t-shirt rug. Like the tutorial on adding stitches after every pass.

Puff or Bobble Stitch Crochet Tutorial - photos and video great for even beginners

Puff or Bobble Stitch Crochet Tutorial

The puff or bobble crochet stitch is as simple as single and double crochet. This stitch that will provide amazing texture to your hooked bits! -- I think I might try this as a border on a granny square blanket to add a bit of texture.

Garnkusserne | Lækre hækleopskrifter / DIY til dig, hjemmet og baby |: Opskrift på hæklede babygamacher i bomuldsrib (DIY)

Garnkusserne | Lækre hækleopskrifter / DIY til dig, hjemmet og baby |: Opskrift på hæklede babygamacher i bomuldsrib (DIY)

Søpindsvin grydelapper

Pattern can be bought from the physical shop in Odense, Denmark, but the idea is simple enough, crochet rounds of bubble stiches.

Jeg har prøvet at lave en ny opskrift på en hæklet djævlehue…. en uden sammensyninger   Jeg har taget udgangspunkt i den måde som jeg førhen strikkede de små huer.   Jeg har dog ikke haft tid til at hækle alle størrelser op, så hvis der har vovet sig en regnefejl ind, så skriv meget …

Jeg har prøvet at lave en ny opskrift på en hæklet djævlehue…. en uden sammensyninger Jeg har taget udgangspunkt i den måde som jeg førhen strikkede de små huer. Jeg har dog ikke haft tid til at hækle alle størrelser op, så hvis der har vovet sig en regnefejl ind, så skriv meget …

Pinterest
Search